Kies uw taal:

Nederlands (Belgium)

Ontdek Adria

 

CARAVANS

In ons caravan aanbod vindt u ongetwijfeld de ideale caravan. Geproduceerd in één van de meest geavanceerde faciliteiten van Europa en ondersteund door een uitgebreid dealernetwerk. 

In ons caravan aanbod vindt u ongetwijfeld de ideale caravan. Geproduceerd in één van de meest geavanceerde faciliteiten van Europa en ondersteund door een uitgebreid dealernetwerk. 

Waarom Adria? 

Passie en ervaring zijn onmisbaar. 

Adria ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Deze ervaring en de passie en vakbekwaamheid van onze medewerkers zijn onmisbaar bij het ontwerpen en produceren van uw vakantievoertuig. 

Adria biedt producten in alle categorieën campers, caravans en buscampers en keuze uit diverse indelingen. Adria producten winnen ook steeds onafhankelijke prijzen voor ontwerp, innovatie, kwaliteit en prijs-kwaliteitsverhouding. 

Adria past intelligente ontwerpen toe, wat het gebruik van technologie, de beste constructiemethoden en materialen optimaliseert. Innovatieve voertuigen met moderne interieurs en ook unieke Adria oplossingen, zoals slimme keukens en ergonomische toilet-doucheruimtes in hotelstijl. 

Adria beschikt over één van de meest geavanceerde productiefaciliteiten in de branche, ISO 9001- & 14001-gecertificeerd voor kwaliteits- en milieustandaarden. Met de beste fabricagetechnieken en -processen voor ingebouwde kwaliteit. 

Adria-voertuigen hebben een goede reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij het gebruik van bewezen fabricagetechnieken. We produceren ons eigen meubilair en voeren kwaliteitscontroles uit voor het hele fabricageproces. 

Adria producten worden geleverd met de beste garantie. Er is een professioneel dealernetwerk van meer dan 450 Adria dealers in Europa en daarbuiten, ondersteund door uitstekende service voor onderdelen en nazorg. 

Adria ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Deze ervaring en de passie en vakbekwaamheid van onze medewerkers zijn onmisbaar bij het ontwerpen en produceren van uw vakantievoertuig. 

Designed for living 

Belangrijke details 

Bij het ontwerpen van een caravan telt elke centimeter. Adria heeft de kunst van indelen en construeren geleerd, zodat alles op de juiste plaats staat, en gebruikt deze ervaring bij elk voertuig. 

Alleen Adria biedt de combinatie van innovatieve oplossingen als slimme keukens, 'Ergo'-badkamers in hotelstijl, diverse slaapkameropstellingen, optimale en flexibele opslag en unieke panoramische ramen. 

Veel slaapoplossingen op bedden van optimaal formaat en comfortabele matrassen. Diverse slaapkameropstellingen met dubbele bedden, enkele bedden, Franse bedden en indelingen met twee of drie stapelbedden. 


SLAPEN 

SLAPEN 

Moderne interieurs met een ruimtelijk gevoel en geweldige functies. Veel keuze in zitgedeeltes en dinettes, ruim aanbod in meubilair en bekleding. 


WONEN 

WONEN 

Intelligent ontworpen keukens, 'smart keukens', op basis van ergonomische principes; alles op de juiste plaats. Geïntegreerde functionaliteit en de beste apparatuur. Nuttige details en meer dan genoeg opslagruimte. 

Doucheruimtes in hotelstijl ontworpen volgens ergonomische principes met prima functionaliteit en luxe details. Kwaliteitsbadkamerapparatuur, nuttige opslag en indelingen, inclusief en-suite-indeling en onze Ergo-badkamers in enkele caravans, met opklapbare wasbak. DOUCHERUIMTE


DOUCHERUIMTE

Slimme woonoplossingen met intelligent geplaatste TV, digitale besturing voor sleutelfuncties en wanden met geïntegreerde multimedia in sommige modellen. USB aansluiting en Bluetooth versterker mogelijk in alle series (standaard in Alpina).

Slimme oplossingen


MULTIMEDIA 

 


MULTIMEDIA 

MULTIMEDIA 

MULTIMEDIA 

Optimale en flexibele opslag in alle caravans met plaats voor de noodzakelijke dingen. *opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Designed to perform 

RAMEN & DEUREN 

Alle ramen en deuren zijn ontworpen volgens de hoogste standaard voor gebruik in alle klimaten, veel met jaloezieën en mechanismes voor eenvoudig openen. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

CHASSIS 

Adria gebruikt het beste chassis voor veiligheid en optimaal gewicht; het AL-KO chassis. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

CONSTRUCTIE 

Adria caravans zijn modulair geconstrueerd met de beste materialen, waaronder meestal GFK opbouw, voor duurzaamheid en bescherming. Constructie kan per model verschillen, lees de technische gegevens op de website. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model.

VERWARMING 

Door middel van juist ontwerpen en uitvoerig testen in zogeheten 'koude kamers' optimaliseert Adria de verwarming van haar product. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Truma of Alde verwarming. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Intelligent Ontwerp 

Adria's exclusieve i-exterieur met stijlvolle voor- en achterwand, geïntegreerde chromen handvatten, tentprofielen en verlichting. Polyester dak op alle modellen. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Chassis 

Adria gebruikt het beste chassis voor veiligheid en optimaal gewicht; chassis van topleverancier AL-KO.

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Isolatie 

Hoogwaardige isolatiematerialen en een uitstekend verwarmings- en luchtcirculatiesysteem maken gebruik door het hele jaar mogelijk. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Luchtcirculatie 

Ventilatie-openingen, ramen en verduisteringsmogelijkheden dragen bij aan het luchtcirculatie- en ventilatiesysteem. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Meubelwerk 

Adria beschikt over een eigen meubelfabriek. Kasten, tafel- en werkbladen worden in eigen beheer geproduceerd. Dankzij het slim ontwerpen van de indelingen beschikken de meeste caravans over zeer veel kastruimte. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Comfort 

Dankzij een combinatie van comfort, jarenlange ervaring en ergonomisch ontworpen toepassingen geniet je extra van je Adria caravan. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Klantenservice 

Iedere Adria caravan wordt geleverd met 2 jaar algehele garantie en 7 jaar garantie op waterdichtheid. Met een dealernetwerk van ruim 450 bedrijven in Europa kan je ook tijdens je vakantie rekenen op service onderweg. 

*opties en toepassingen afhankelijk van model. 

Reële prestaties 

Alle Adria caravans zijn ontworpen om te presteren. Alles is nauwkeurig ontwikkeld en getest op veiligheid, comfort en plezier tijdens uw vakanties. Gemaakt voor blijvend genoegen. 

Intelligent ontwerp met optimaal gebruik van technologie, de beste constructiemethodes, materialen en innovatieve stijlen. 

Geïntegreerd 

Onze ontwerpen combineren vorm en functie, met een geheel geïntegreerd tentprofiel, verchroomde handgrepen en doordachte ramen, waaronder de grootste leverbare geïntegreerde panoramische ramen. 

Intelligent 

Adria is een pionier op het gebied van intelligent ontworpen exterieurs met kunststof ABS delen. 

Innovatief 

Het exclusieve aerodynamisch vormgegeven Adria i-exterieur met innovatieve voor- en achterwanden is ons beste exterieur profiel. 

Verwarming 

Adria caravans bieden verschillende verwarmingssystemen, beide zijn efficiënt en krachtig, elk met zijn eigen voordelen. 

De meeste Adria caravans hebben Truma-verwarming. Dit is een populair, gebruiksvriendelijk systeem waarbij warme lucht wordt verspreid via een reeks geïsoleerde buizen. 

Alde verwarming gebruikt verwarmde vloeistof die de warmte door de caravan verspreidt via de vloer. Met de optionele Alde Smart Control kan de verwarming via uw smartphone geregeld worden. 

Door middel van juist ontwerpen en uitvoerig testen in zogeheten 'koude kamers' optimaliseert Adria de verwarming van haar product. Goede isolatie elimineert koude bruggen en creëren een comfortabele leefomgeving, gedurende het hele jaar.

Isolatie 

Alle Adria voertuigen zijn gebouwd volgens 'Thermobuild' standaarden voor optimaal gebruik van isolatiemateriaal, verwarming en Adria Air Flow Systeem. Adria caravans zijn hierdoor gedurende het hele jaar geschikt voor gebruik. 

Ventilatie en koeling 

Adria caravans zijn ook ontworpen voor comfort, met geavanceerd beheer van luchtstromen, goede ventilatie, getinte ramen en de mogelijkheid om een airconditioning aan te brengen. 

Leven in beweging 

Adria's motto 'leven in beweging' is goed te zien bij ons fietsteam. We zijn trots op het Adria Mobil Cycling Team, dat al 6 jaar in de UCI European Tour meerijdt. Kijk op www.adria-mobil-cycling.com voor meer informatie. 

Adria Mobil Cycling Team.

Extreem getest 

Sam Sunderland, winnaar Dakar Rally 2017. De 16e overwinning van de KTM ploeg.

Sinds 2013 wordt een vloot Adria campers, rechtsreeks van de productielijn, voor de Dakar-rally geleverd aan onze partner Red Bull KTM Factory Racing. Elk voertuig biedt wooncomfort aan de rijders en het team tijdens hun strijd over 9.000 km van het zwaarste terrein ter wereld. Deze ultieme duurzaamheidstest werd vier keer op rij gewonnen. 

Partners van wereldklasse 

Één van de beste skiërs ter wereld, Tina Maze, afkomstig uit Slovenië. Zij behaalde in 2012-2013 het hoogste aantal punten voor de Wereldbeker ooit, winnares van maar liefst 13 Olympische c.q. Wereldkampioenschap medailles en tweevoudig Wereldkampioen in 2015. Tina gebruikt haar Adria Sonic om de balans te vinden tussen trainen, studie en vrije tijd. 

Tina Maze, tweevoudig Wereldkampioen en tweevoudig Olympisch goud winnares.