partners van wereldklasse

Tina Maze
Tweevoudig wereldkampioen en tweevoudig Olympische medaillewinnaar. Een van de beste skiesters ooit, Tina Maze uit Slovenië, gebruikt haar Twin Supreme op zoek naar de sneeuw (om te skiëm) en de wind (om te surfen). Kijk op onze #vanlife op de website.
Primož Roglič
Wielrenner van wereldklasse, Primoz Roglic uit Slovenië, werd 4e in de Tour de France van 2018, winnaar van de Tour de Slovenia, 3e in de Giro d'Italia 2019 is Adria ambassadeur. Primoz gebruikt zijn Sonic Supreme tijdens trainingsrondes, de wedstrijden en om op vakantie te gaan met zijn familie.
Adria Mobil Cycling Team
Het Adria Mobil Cycling Team behoort tot de top van Slovenië en staat hoog in het UCI klassement. Meer informatie vind je op www.adria-mobil-cycling.com.
Jakov Fak
Adria ambassadeur en enthousiast bezitter van een Sonic Supreme. Maar ook winnaar van een bronzen medaille biathlon bij de Winterspelen in 2010 en zilver in 2018.

KTM FACTORY RACING TEAM

Sinds 2013 vergezelt een vloot Adria Sonic en Matrix campers het Red Bull KTM Factory Racing Team voor de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Speciaal ontworpen Adria Twin modellen ondersteunen ook het KTM MXGP team.