Partners van wereldklasse

Tina Maze
Tweevoudig Wereldkampioen en winnares van twee gouden olympische medailles. Één van de beste skiesters allertijden, Tina Maze uit Slovenië. Regelmatig trekt ze er met haar Adria Twin op uit om de beste sneeuw te vinden. 
Primož Roglič
Winnaar van Olympisch Goud in 2020 in de individuele wegwedstrijd. Tweevoudig winnaar van de Vuelta 2019/2020, winnaar van de Velo d'Or 2020 en tweede in de Tour de France 2020. Primož Roglič, top wielrenner uit Slovenië, reist heel Europa rond met zijn Adria Sonic. Naar de wedstrijden, om te trainen én om te genieten van een welverdiende vakantie.
Adria Mobil Cycling Team
Het Adria-Mobil Wieler Team is het Sloveense top team in de UCI European Tour. Meer informatie op  www.adria-mobil-cycling.com.
Jakov Fak
Biatleet van Wereldklasse uit Slovenië. Winnaar van de zilveren medaille tijdens de Olympische Spelen 2018 en de bronzen plak in Vancouver 2010. Jakov gebruikt zijn Sonic tijdens de training en wedstrijden maar ook voor zijn vakantie. 
KTM FACTORY RACING TEAM
Sinds januari 2013 vergezeld een vloot Adria campers het Red Bull KTM Factory Racing Team tijdens de Dakar Rally. KTM's MXGP team wordt tijdens het Wereldkampioenschap ondersteund door speciaal ontworpen Adria Twin modellen.