Logo

Adria Garantie

Toegewijd aan excellentie

Adria Mobil is toegewijd aan het duurzaam ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van kwalitatieve caravans, kampeerauto’s en stacaravans. Ons doel is om veilige, functionele en betrouwbare producten te fabriceren om onze gebruikers met een tevreden gevoel van hun vrije tijd te kunnen laten genieten.

Van inkoop van materialen tot de verkoop van het eindproduct - we doen ons best om fouten te voorkomen. Processen om deze voor te zijn, op te sporen en te corrigeren indien noodzakelijk worden continu bekeken en verbeterd waar nodig. Onze moderne fabriek maakt gebruik van World Class Manufacturing technieken uit de auto-industrie en is ISO gecertificeerd voor kwaliteit (ISO9001) en milieu management (ISO14001).

Adria's World Class Manufacturing bestaat uit een set concepten, principes, beleidsvoorwaarden en technieken voor het beheren van een productiebedrijf. Het is een proces-gedreven benadering met veel geïmplementeerde ideeën en technieken uit de auto-industrie. Bekijk het fabrieksproces hier op de website.

Adria producten worden geleverd met uitstekende garantie voorwaarden en ondersteuning van ruim 500 dealerbedrijven in Europa en daarbuiten. Bekijk hier alle locaties en dealers. 

REGISTREREN VOOR GARANTIE

Wij verzoeken u ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en contact gegevens bij het ophalen van uw nieuwe Adria, geregistreerd worden in het garantiesysteem. Uw Adria dealer verzorgt dat voor u. Mocht het nodig zijn, kunnen we eventueel contact met u opnemen over uw kampeermiddel. Als u de caravan of kampeerauto verkoopt, of u verhuisd, geef dit dan ook door aan uw dealer. Dan past deze het aan in het garantiesysteem.

ALGEMENE GARANTIE VOORWAARDEN (IN HET KORT)

Het volledige garantiedocument ligt ter inzage bij de geautoriseerde Adria dealer. U dient deze te kennen wanneer u een nieuwe Adria koopt.

Tien zaken die u moet weten:
 

 1. ADRIA MOBIL Ltd. uit Novo mesto (Slovenië) verleent ADRIA producten 24 maanden algehele garantie vanaf het moment van registratie en 84 maanden GARANTIE PLUS (op waterdichtheid) voor de volgende fabrieksfouten:

  *Waterlekkage met ernstige gevolgen voor de levensduur en het gebruik van de Adria kampeerauto of caravan, welke zich alleen in leefgedeelte voordoet. Deze garantie op het leefgedeelte is exclusief geldig bij het jaarlijks inspecteren door een officiële Adria dealer met afwijking van een maand. 
  Belangrijk: Sun Living campers en buscampers zijn uitgesloten van het bovenstaande. Hierop is 60 maanden Garantie Plus van toepassing.
   
 2. De Fabrikant dient alle onderdelen met fabrieksfouten zonder kosten te vervangen. Garantie is van toepassing op slecht of verkeerd werkende onderdelen en/of elementen en montage, met uitzondering van onderdelen en/of elementen die slijten als gevolg van uitputting zoals glas, ramen, banden, accu's en apparatuur als de koelkast, verwarming, boiler waarvoor de individuele fabrieksgarantie van het betreffende apparaat van toepassing is.
 3. Garantie is ook niet van toepassing op onderdelen en/of elementen die vergaan als gevolg van verwaarlozing of verkeerd gebruik, slecht onderhoud, overbelading of onachtzaamheid. Garantie is niet van toepassing op oppervlakte krassen die verschijnen bij het verkeerd wassen en schoonmaken van het voertuig. Garantie is ook niet van toepassing wanneer schade optreedt als gevolg van het gebruik van schuur- of oplosmiddelen.
   
 4. Reparaties onder garantie worden kostenloos uitgevoerd mits in overeenstemming met de garantievoorwaarden en uitgevoerd door een officiële Adria dealer. Transportkosten van het voertuig en/of onderdelen zijn voor rekening van de eigenaar. Gedurende de reparatietijd heeft de klant geen recht op een vergoeding voor het feit dat het voertuig niet gebruikt kan worden. Vervangen onderdelen en/of elementen blijven eigendom van de fabrikant.
   
 5. De koper moet alle ontdekte gebreken direct en exclusief melden bij een geautoriseerde Adria dealer. De fabrikant behoudt het recht de melding te accepteren of af te wijzen.

   
 6. De garantieduur wordt niet verlengd na het uitvoeren van garantiewerkzaamheden binnen de geldende garantieperiode.

   
 7. De fabrikant is in het geheel niet verantwoordelijk voor mogelijke ongelukken en/of schade aan mensen en roerende zaken die tijdens het gebruik voorkomen zelfs als zijn deze het gevolg van een fabricagefout.

   
 8. Ieder eventueel conflict tussen partijen met betrekking tot een aansprakelijkheidskwestie zullen worden beslecht in de daarvoor aangewezen rechtbank.

   
 9. Neem contact op met uw geautoriseerde dealer voor reparaties of onderdelen. Tijdens uw kampeerreizen kunt u een van onze dealers raadplegen. Een actueel overzicht hiervan vindt u op onze website. 

   
 10. Adria is niet verantwoordelijk voor montages, veranderingen uitgevoerd op de caravan of kampeerauto door een derde partij. In een dergelijk geval vervalt de garantie.

   
 11. Neem contact op met uw Adria dealer voor meer informatie.
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.