Logo

De eerste kampeervakantie in onze Altea 522 PK!

We waren enigszins nerveus: zou alles wel gaan zoals we bedacht hadden? De nieuwe tent, hebben we alles meegenomen en voldoet de caravan aan onze verwachtingen tijdens een langere vakantie?

Het opzetten van de tent duurde slechts 20 minuten en alles stond snel op z'n plek. De eerste twee nachten moesten de kinderen nog even wennen aan het 3-persoons stapelbed. Deze biedt minder ruimte dan ze thuis gewend zijn. Maar al snel was het geen punt meer. En dankzij het ruime en moderne interieur voelden we ons allemaal al heel snel thuis.

Wat een goede keuze: Camping Lindlbauer in Inzell is prachtig gelegen en biedt een geweldig panorama uitzicht. Het sanitair is modern, schoon en laat niets te wensen over. Bovendien zijn de eigenaren erg vriendelijk. We hadden geluk dat we een van de privé sanitair-ruimtes konden huren. Wel zo praktisch voor een gezin met 7 kinderen.

Het landschap in het Traunstein district is wonderschoon. We genoten van het uizicht op de bergen vanuit de caravan en tijdens onze wandelingen vanaf de bergen op onze Altea.

Het originele plan was eigenlijk om naar het Berchtesgadener Land te gaan. Daar zijn we al vaker geweest. Maar vanwege de pandemie besloten we onze bestemming te wijzigen omdat het district tot een risicogebied behoorde. We hebben onze plannen om daar te gaan wandelen en onze favoriete restaurants daar te bezoeken even uitgesteld. Hopelijk hoeft dat niet al te lang want een ding is zeker: We komen zeker terug met onze caravan. En snel ook ... naar het prachtige Beieren.

Volg ons op social media:

Instagram: https://www.instagram.com/svenkehmeier/ 

Facebook: https://www.facebook.com/SvenKehmeierOfficial

of lees onze blogs als groot gezin op: https://svenkehmeier.com/ 

Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.