CARAVANS
De redenen om voor Adria te kiezen zijn nog nooit zo overtuigend geweest. Het is een combinatie van ontwerp, stijl en kwaliteit waardoor de familie van Adria bezitters iedere dag groeit.
Designed for living
HET GAAT OM DE DETAILS
Al onze caravans zijn met oog voor detail ontworpen. Iedere centimeter telt. Dankzij tientallen jaren ervaring heeft Adria de wetenschap van de juiste indeling toegepast in iedere serie.
Designed to perform
Alle Adria caravans worden ontworpen om te presteren. Ieder onderdeel wordt doordacht ontwikkeld en uitvoerig getest op veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Gebouwd om lang van te genieten.
GEïNSPIREERD ONTWERP

Exclusief ontwerp met karakteristieke profielen voor, stijlvolle achterwanden en unieke kenmerken als het grote panoramavenster op vele modellen.

CHASSIS

AL-KO is al jaren de betrouwbare partner voor het Adria onderstel. Gewichtsbeheersing, veiligheid en kwaliteit kenmerken dit chassis.

OPBOUWCONSTRUCTIE

Modulaire constructie inclusief de unieke Adria Comprex constructiemethode.

KLIMAATBEHEERSING

Met Truma of Alde verwarming creëer je het hele jaar door de ideale sfeer. Uitvoerig getest in onze eigen Klimaatkamer.

ISOLATIE

De nieuwste isolatiematerialen, weldoordacht verwarmings- en luchtcirculatieplan naar Adria Thermo-build standaard. Vrijwel geen koudebruggen.

LUCHTCIRCULATIE

Het weldoordacht luchtcirculatiesysteem integreert luchtcirculatie en ventilatie waardoor condensatie vrijwel niet voorkomt.

RAMEN & DEUREN

Grote panoramavensters met geïntegreerde kenmerken. Dankzij de ramen geniet je in de caravan van natuurlijk licht, ventilatie en privacy.

MEUBILAIR EN OPBERGRUIMTE

Vakkundig vervaardigd meubilair met een doordacht geïntegreerd verwarmings- en luchtcirculatiesysteem. Veel opbergruimte in iedere caravan.

COMFORT

Alle beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Functionaliteit gaat hand in hand met design.

NAZORG

2 jaar algehele garantie en 7 jaar garantie op waterdichtheid en ruim 500 servicepunten in Europa.

CONSTRUCTIE
Adria's 'Comprex' constructie combineert de torsiekracht van hout, de duurzaamheid van polyurethaan en de vochtwerende eigenschappen van polyester.

1 TRIPLEX PANEEL

2 POLYURETHAAN AFDICHTING

3 eps styrofoam

4 POLYESTER BUITENBEPLATING

5 POLYESTER BODEMPLAAT

6 XPS STYROFOAM

7 HOUT VERSTEVIGD PROFIEL

KLIMAATBEHEERSING
ADRIA THERMO-BUILD STANDAARD

Adria caravans worden gebouwd naar onze Thermo-build standaard waardoor ze het hele jaar door te gebruiken zijn. 

 

Alle caravans worden getest in onze klimaatkamer bij temperaturen van -40 tot +60 graden. En bij een luchtvochtigheid van 45% tot 80% tussen +30 en +60 graden.

 

Comfort tijdens het warme weer wordt bereikt dankzij goede ventilatie en verduisteringsmogelijkheden.

 

Optioneel kan af fabriek een airconditioningsunit worden opgebouwd.

 

VERWARMING
De meeste modellen zijn standaard uitgerust met het gebruiksvriendelijke Truma verwarmingsysteem inclusief boiler. Elektrische vloer-bijverwarming is in alle modellen (optioneel) verkrijgbaar. Het Alde vloeistofverwarmingsysteem is optioneel verkrijgbaar op Adora en standaard in Alpina en Astella.
ADRIA MACH
Adria MACH beheert verwarming (bij Alde), koelen (indien airco af fabriek) en andere functionaliteiten (verkrijgbaar voor Astella, Alpina en Adora).
TECHNOLOGIE
Plasma-treat technologie is een geroboteriseerd proces waarbij met een laser bijvoorbeeld raamlijsten worden gereinigd zodat de door de laser aangebrachte kit beter hecht voor een betere afdichting.