Caravans
ALS U OP ZOEK BENT NAAR VRIJHEID EN AVONTUUR, DAN IS DE AANSCHAF VAN EEN CARAVAN EEN GOEDE KEUZE.
Designed for living
DETAILS ZIJN BELANGRIJK
Al onze caravans worden ontworpen om in te genieten, details zijn belangrijk en iedere centimeter wordt efficiënt gebruikt. In haar lange bestaan heeft Adria zich de wetenschap van het indelen en produceren eigen gemaakt. En dat is te zien.
Designed to perform
Alle Adria caravans worden minutieus ontworpen, ontwikkeld en getest; voor uw veiligheid, comfort en plezier. Zodat u er lang van kunt genieten.
GEÏNSPIREERD ONTWERP

Exclusieve ontwerpen met dynamisch vormgegeven voorfront, stijlvolle achterwand en kenmerkende eigenschappen zoals het unieke panorama venster op vele modellen.

CHASSIS.

Chassispartners AL-KO en KNOTT. Robuuste constructie voor meer veiligheid en optimale gewichtsbeheersing.

RAMEN & DEUREN.

Geavanceerd ontwerp panorama venster met ingebouwde kenmerken. Geïntegreerde ramen en deuren voor een optimale ventilatie, veiligheid, natuurlijke lichtinval en privacy.

KLIMAATBEHEERSING.

Met de optimalisatie van het Truma of het Alde verwarmingssysteem is kamperen in alle seizoenen mogelijk. Uw Adria is uitvoerig getest in de Klimaatkamer op de fabirek.

ISOLATIE..

Dankzij het gebruik van de juiste isolatiematerialen in combinatie met een geavanceerde warmte en luchtcirculatie beheersing, zijn er nauwelijks koudebruggen en voldoet uw Adria aan Adria's Thermo-build standaard.

LUCHTCIRCULATIE..

De ventilatie en luchtcirculatie stromen in uw Adria voorkomen condensatie zo veel mogelijk.

OPBOUW CONSTRUCTIE.

Large, advanced design panoramic windows with built-in features. All windows and doors integrated to ensure optimum natural lighting, ventilation, privacy and security.

MEUBILAIR & OPBERGRUIMTE.

Vakkundig geproduceerd meubelwerk met geïntegreerde ventilatie en luchtcirculatie mogelijkheden voor een optimale effectiviteit. 

COMFORT.

Moderne leefruimtes met optimaal gebruik van de ruimte en functionaliteit voor een comfortabel verblijf.

KLANTENSERVICE.

*2 jaar algehele garantie en 7 jaar garantie op waterdichtheid. Meer dan 500 dealers in Europa en een goede nazorg en onderdelenvoorziening.

Opbouw constructie
De reputatie van Adria caravans, robuust gebouwd, weerspiegelt onze aanpak op het gebied van ontwerp, constructie en kwaliteitsbeheersing. De unieke Adria Comprex constructie combineert de torsiekracht van hout met de duurzaamheid van polyester en de vochtwerende eigenschappen van polyurethaan.

1 Triplex paneel
2 Polyurethaan afdichting
3 EPS Styropor
4 Polyester buitenbeplating (zijwand)
5 Polyester bodemplaat
6 XPS Styrofoam schuim isolatie
7 Hout verstevigd profiel

Klimaatbeheersing
ADRIA THERMO-BUILD STANDARDS
Adria construeert volgens haar eigen Thermo-Build standaard waardoor u het hele jaar van uw Adria kunt genieten. Geavanceerde isolatiematerialen worden gecombineerd met een doordacht ontworpen verwarmingsplan en optimale ventilatie en luchtcirculatie mogelijkheden. We testen ieder product in onze eigen Klimaatkamer van -15 tot +20 graden, in een luchtvochtigheid van 45% tot 80% bij +30 tot +60 graden. 
VERWARMING
Voor de verwarming gebruiken we de beste systemen: Truma luchtverwarming, eventueel met elektrische vloerverwarming en Alde vloeistofverwarming, afhankelijk van het model inclusief vloeistof vloerverwarming.
NEW ADRIA MACH
De Adria MACH app bedient* verwarming, koeling en andere faciliteiten lokaal of op afstand (geselecteerde modellen)
TECHNOLOGIE
We passen geavanceerde technologieën toe tijdens het productieproces, zoals Plasmatreat; een gerobotiseerd proces waarbij een laser oppervlakken reinigt en ze daarna voorziet van kit, voor een perfecte hechting.