Logo

De voordelen van kamperen in eigen land.

Met de huidige wereldwijde reisbeperkingen ligt een vakantie in eigen land nu meer dan ooit voor de hand. En waarom ook niet? Kamperen in België biedt zoveel voordelen. We zetten er een paar voor u op een rijtje.

  • Lagere reiskosten: u blijft immers dichter bij huis. Vrijwel geen tolwegen en veel minder brandstofverbruik dan een ritje over de Route du Soleil;

  • Altijd een goede kampeerwinkel in de buurt: dus zit u zonder toiletvloeistof of is het campingservies niet meer compleet … gezellig even naar de campingshop waar ze u gewoon in uw eigen taal helpen.

  • Geen lange reistijd: u bent zo op uw bestemming. Ook fijn voor de kids op de achterbank 😊;

  • Vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt op de Belgische camping. Taal is immers geen probleem;

  • Iedereen kent het wel: komt u in dat pittoreske Italiaanse winkeltje met 101 kranten en uw Belgische krant is niet aangekomen vandaag. “Scusa signore.” Natuurlijk is de krant online te lezen. Maar er gaat niets boven het laatste nieuws doorbladeren, het knisperen van het papier, in uw eigen campingstoel met een kop authentieke Belgische koffie.

  • Groot bijkomend voordeel van kamperen in eigen land is dat we onze eigen economie en hardwerkende ondernemers ermee steunen. En dat is goed voor iedereen.

 Wat zijn jouw redenen om in België te kamperen? Ga naar https://www.facebook.com/AdriaBeLux/ en laat ons weten wat uw favoriete bestemming in België is.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.