Logo

Welke caravan, motorhome of van past bij u?

U overweegt de aanschaf van een eigen caravan, motorhome of van. Maar hoe bepaalt u welk type het best bij u past?

Vans zijn kleiner, makkelijker te rijden en te parkeren dan motorhomes. Minivans, zoals de Adria Active, bieden een flexibele accomodatie in een compact voertuig. De meest populaire vans zijn omgebouwde bestelauto's, zoals de Adria Twin. Deze modellen bieden veel comfort zoals een echte douche en toiletruimte. Met het pop-up dak zijn de Adria Twin Sports modellen ideaal voor gezinnen en sportieve gebruikers die hun sportuitrusting makkelijk achterin kunnen meenemen.

Motorhomes bieden veel comfort en functionaliteit en zijn fantastisch om mee rond te toeren. Binnen het Adria aanbod vindt u de wendbare Compact, de veelzijdige Matrix, de beroemde Coral met het exclusieve Sunroof, de iconische Coral XL alkoof en de volledig integrale Sonic en Supersonic modellen.

Tijdens het rijden moeten alle passagiers in de gordels zitten. Zorg er dus voor dat er voldoende goedgekeurde (=gehomologeerde) zitplaatsen met gordels aanwezig zijn.

Caravans, blijven populair omdat ze een aparte leefruimte bieden die achter de auto hangt. Eenmaal op plaats van bestemming, zet u de caravan op een mooie plek en heeft u de auto vrij om te gaan en staan waar u wilt. Kijk voor aanschaf altijd naar het trekgewicht van de auto. Dit is belangrijk om te weten voordat u de zoektocht naar de juiste caravan begint.

Binnen het Adria aanbod bestaat er voor iedere caravanliefhebber wat wils: van de orginele en compacte Action tot de premium-class mobiele recreatiewoning Astella. Onze Aviva is geliefd bij beginnende kampeerders en gezinnen vanwege de uitstraling en prijsstelling. Voor wie houdt van een modern interieur biedt Adria de Altea modellen. De meest verkochte caravan is de Adora, met het innovatieve panorama venster en wie graag in alle seizoenen kampeert, kiest voor Alpina.

Onafhankelijke caravanwebsites, groepen van Adria bezitters op sociale media en de Adria dealer zijn bronnen van informatie voor wie op zoek is naar zijn eerste caravan. Bovendien zijn er diverse organisaties die een cursus "rijden met de caravan/aanhanger" aanbieden. 

Kies uw perfecte indeling.

Indelingen. Adria biedt voor iedere gebruiker een passende indeling - van vervente nomaden tot koppels, gezinnen en grotere groepen. Zodra u weet welk kampeermiddel voor u geschikt is, hoeveel slaapplaatsen u nodig heeft, is de indeling het meest bepalende factor.

Coral

Eilandbed in motorhome

Onze Product Selector is een handig digitaal hulpmiddel om te bepalen welk model u het beste past. Bovenstaande tekst helpt u met de eerste stap - het kiezen van het type kampeermiddel, de caravan, de camper of de buscamper. Het volgende waar u aan moet denken is het aantal mensen dat met u meereist, verblijft en slaapt. In deze fase bepaalt u ook de indeling van de master bedroom omdat die bepalend is voor de indeling. Bij campers en buscampers is het tevens belangrijk om van te voren goed te bedenken hoeveel mensen er meerijden.

Een eenvoudig handvat bij het uitzoeken van uw ideale indeling is u te bedenken dat de zon helaas niet altijd schijnt en dat uw kampeermiddel dus voldoende ruimte binnen moet bieden voor het geval u er langere tijd in moet vertoeven. 

Klaar om de volgende stap te zetten? U heeft uw perfecte Adria uitgezocht, de volgende stap is een bezoek aan de deskundige dealer bij u in de buurt. Op onze website vindt u het actuele overzicht en vraagt u snel en eenvoudig de juiste informatie aan.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.