Logo

Ieder moment telt!

Het leven is makkelijk voor ons. We leven in onze camper. We kunnen gaan en staan waar we willen. Er gaat niets boven vrij kamperen. We kunnen kiezen en zijn dicht bij de natuur.

We wonen in een kleine plaats in het noorden van Noorwegen, Bjerkvik. Vrij kamperen is zo makkelijk, we zijn gezegend met adembenemende natuur om ons heen. Stel je voor om iedere ochtend wakker te worden en weer een nieuw uitzicht vanuit je bed te zien. Hier beginnen onze nieuwe bergwandelingen, direct buiten de deur. Ons levensmotto is om ieder moment van vrije tijd te laten gelden. Dát is voor ons het buitenleven, de camping lifestyle. We gebruiken onze camper van eind april tot eind september. In de weekenden gaan we niet al te ver weg, slechts een uur tot maximaal vier uur rijden van huis.

Vanuit ons huis bereiken we eenvoudig de meest betoverende plekken die het noorden van Noorwegen te bieden heeft. Zoals Vesterålen, de Lofoten, Steigen en Senja. Populaire bestemmingen voor wie op vakantie is in Noorwegen.

Tijdens het vakantieseizoen reizen we meestal in Noorwegen, soms met een kort bezoekje aan onze buurlanden Zweden of Finland, op zoek naar onze nieuwe favoriete plek! Vakanties zijn als extra lange weekenden waarin we kunnen doen wat we het meest waarderen.

Met onze Sonic reizen we over nieuwe wegen en doen we nieuwe ervaringen op. We reizen door steden, naar Fjorden, door de bergen en genieten van het outdoor leven. Een stedentrip is heerlijk. Daar bezoeken we concerten en museu, genieten we van lekker eten en drinken en alles wat een bruisende stad te bieden heeft.

Natuurlijk blijven we ook weleens "lui" bij de camper. Gewoon genieten van een vrije dag, een goed boek, onze favoriete muziek en de tijd samen. Weg van de hectiek van alle dag. En zit het weer een keer niet mee, kijken we een film of Netflix. Want ook binnen is het comfortabel en genieten we van ieder moment in ons sfeervolle huis op wielen.

Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.