Logo

Motorhomes met alkoof: een klassieker onder de motorhomes

Wat zijn de kenmerken van een alkoof motorhome? De vaste constructie boven de cabine, die een ruim slaapgedeelte herbergt! Waarschijnlijk heeft iedereen die zich bezighoudt met kamperen en recreatievoertuigen de klassieke motorhome wel eens gezien, hetzij 'live' op de weg en de camping, hetzij als motorhomesymbool op verkeersborden of pictogrammen, omdat ze alleen al door hun 'neus' gemakkelijk als zodanig te herkennen zijn.

Alkoof motorhomes zijn gebouwd op een basisvoertuig dat bestaat uit een chassis met bestuurderscabine. De bestuurders- en passagiersstoelen kunnen in de meeste indelingen worden gedraaid, zodat de bestuurderscabine deel uitmaakt van de leefruimte. Boven de bestuurdersstoel bevindt zich de vaste alkoofopbouw.

Slaapruimte, speelkamer, retraite of misschien zelfs een klein theater op een regenachtige dag? De alkoof kan zo veel dingen zijn! De extra ruimte maakt dit type motorhome ideaal voor gezinnen of meerdere personen. Kinderen houden van hun kleine grot - en in de Adria CORAL XL met een geweldig uitzicht dankzij het grote panoramische raam. Ouders leren al snel het voordeel waarderen dat ze niet elke avond het slaapgedeelte voor de kleintjes hoeven in te richten en 's ochtends niet alles weer hoeven op te ruimen. Zelfs als je met vrienden reist, is het comfortabel dat iedereen zijn vaste slaapplek heeft.

Nog een pluspunt van de alkoof motorhomes: de hoge opbouw zorgt voor een comfortabele stahoogte in het woongedeelte en creëert een ruimtelijk gevoel. Bij Adria hebben we zelfs nog een stapje verder gedacht: het alkoofbed kan met een heffunctie omhoog worden geschoven als het niet wordt gebruikt. Voor nog meer ruimte in het woongedeelte!

Adria is er altijd van overtuigd geweest dat een motorhome met alkoof er ook elegant uit kan zien. En onze CORAL XL overtuigt op het gebied van design over de hele lijn! Niet alleen met zijn slanke en perfect geïntegreerde, ruime alkoof en zijn exterieurdesign in het ontwerp van de nieuwe generatie, maar ook met zijn comfortabele en ruime leefruimte en praktische uitrusting in een modern, fris design.

De CORAL XL-serie is gebouwd op Fiat Ducato of Citroën Jumper (afhankelijk van het model), verkrijgbaar in de PLUS- of AXESS-variant in verschillende indelingen. Er is ook een korte alkoofmotorhome met de CORAL XL 600 DP. Maar het maakt niet uit met welke indeling: Met 5 tot 6 gehomologeerde zitplaatsen en bijbehorende slaapplaatsen is de CORAL XL de ideale motorhome voor een ontspannen vakantie met kinderen of een vakantie met vrienden. Misschien wel uw nieuwe tweede huis voor een ontspannen vakantie met het gezin of om de wereld te ontdekken met vrienden.

Wilt u ook meer weten over de Adria lifestyle? Bekijk dan de nieuwste uitgave van ons Inspirations Magazine. Veel leesplezier!

Maak deel uit van de Adria-familie en volg ons op

Instagram | Facebook | YouTube

 

We kijken uit naar uw komst!

ADRIA. INSPIRATION FOR YOUR ADVENTURES. 

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.