Logo

Reizen met kinderen

Reizen met kinderen in een Van is een onvergetelijke ervaring. Plannen is de sleutel tot een geslaagde reis, of het nu gaat om het kiezen van een bestemming of gewoon de dag zijn gang laten gaan. Tegelijkertijd is het belangrijk om rekening te houden met praktische details zoals kleding, veiligheid en essentiële accessoires zoals scheppen en verrekijkers. Hier leggen we ook de nadruk op belangrijke veiligheidsaspecten, zoals het juiste gebruik van autostoeltjes en de te nemen maatregelen in geval van ongelukken. Een reis vol verbeelding, spel en binding met de kinderen.

Reizen met kleinkinderen is heerlijk, tijd met ze doorbrengen en ze verwennen zonder hun ouders. Meestal beginnen we met het kiezen van een plaats die we willen bezoeken of een activiteit die we willen doen. Het plannen van de reis is belangrijk. Beslissen over maaltijden, voorbereidingen treffen en niet te vergeten barbecuespiesjes zijn essentieel. Een vuur maken, samen koken/eten bereiden en genieten van een snack maken allemaal deel uit van de ervaring.

 • Verken de omgeving, zwem als het zomer is. Vergeet de zwemkleding niet!

 • Kleding – zorg voor extra sets en kleed je naar het weer.

 • Een schep, vergrootglas, een pot/emmer om schelpen of kastanjes te verzamelen en een verrekijker.

 • Een boek over dieren en de natuur.

 • Avond ontspanning, natuurlijk. Iets lekkers eten en misschien samen een film kijken. De ervaringen van de dag bespreken. Geen schema's volgen. Slapen wanneer je wilt. Ga midden in de nacht naar buiten en staar naar de sterren.

 • Praktische spullen zoals matrasbeschermers, extra kleding, een knusse deken of iets anders dat uw kind wil meenemen.

Veiligheid

Reizen met kinderen in een Van betekent ook rekening houden met veiligheid - zoals altijd. Onze Adria Twin is voorzien van Isofix-aansluitingen. Daar zijn we zeer blij mee. Het bevestigen van autostoeltjes is eenvoudig en ze zijn gemakkelijk te verwijderen. De leeftijd en lengte van het kind bepalen welk type autostoeltje nodig is.

De mogelijkheid om de airbag te deactiveren is ook iets om te overwegen; dit is een vereiste voor het plaatsen van een kinderzitje op de passagiersstoel voorin.

Er zijn twee soorten autostoeltjes geïnstalleerd in onze Adria Twin, één achterwaarts gericht en één voorwaarts gericht waarbij het ook mogelijk is om de rugleuning te verwijderen en het verhogingskussen te gebruiken.

In het geval van een ongeluk, zoals toen we werden aangereden door een andere auto en in botsing kwamen met een wild zwijn, moet je contact opnemen met de winkel waar je het autostoeltje hebt gekocht om het te laten vervangen. Het is belangrijk om het stoeltje te laten vervangen omdat je nooit weet aan welke krachten het stoeltje heeft blootgestaan, ook al ziet het er nog goed uit.

Vergeet niet:

 • Korte etappes

 • Structuur

 • Informaliteit & verbeelding

 • Eten en drinken zijn essentieel

 • Onderbreek het spel niet, laat de kinderen hun spel afmaken.

Fijne vakantie gewenst, Håkan & Carina https://husbilsresorochaventyr.se/

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.