Logo

Vier continenten. Twee wielen. Een stekker.

Wereldreiziger en fiets-fanaat, Hrvoje Jurić, op jacht naar een nieuw Guiness Book of Records; de wereld rond op een elektrische fiets. Ondersteund door een zeer speciale Twin van.

“Ik heb gekozen voor de Twin omdat het een robuust voertuig is, niet te groot met de juiste uitrusting om de wereld, inclusief de lastige oversteek van Europa naar Rusland, mee rond te reizen."

Het is een zonnige dag, begin Juni. Hij verlaat Zagreb, op weg naar Irkutsk, gevolgd door Vladivostok, Rusland waar hij een van de meest uitdagende stukken van zijn reis zal afleggen. Zijn metgezel, een betrouwbare Giant Revolt E+, speciaal gebouwd voor dit project, is getest in allerlei omstandigheden en condities, en geeft Hrvoje vertrouwen in de 29.000 km. die voor hem liggen. Na Rusland, volgt Australië, voor de reis van Perth naar Brisbane, daarna de VS en Canada. Als alles goed gaat komt Hrvoje later in het jaar aan in Portugal voor de rit terug naar Adria Mobil in Novo Mesto Slovenië om te zien of hij inderdaad het wereldrecord op zijn naam heeft geschreven.

Juric koos voor een Adria Twin SGX tijdens zijn fiets-avontuur. Waarom?

"Vele indelingen hadden gepast, maar de SGX met de ongekend flexibele achterkant is echt perfect. Het bed kan op ieder niveau omhoog of omlaag gezet worden. Op de hoogste positie kunnen mijn fiets en al mijn uitrusting eronder in de grote bagageruimte. Deze is gemaakt van degelijke materialen en Adria heeft nog wat extra laadpunten geïnstalleerd waardoor deze Twin voor mij perfect is."

Mijn Twin is mijn werkplek en mijn thuis.

"Zo ziet een dag onderweg eruit - vroeg opstaan, ontbijt maken, fiets controleren, 300 km fietsen met een korte pauze voor de lunch en het opladen van de accu's, een powernap en een slaapplek zoeken. Denk je nu eens in, hoeveel tijd ik bespaar met de Twin SGX, aangezien al het bovenstaande er al in zit!

Vroeg opstaan, ontbijten, 300 km fietsen met een korte pauze voor de lunch en het opladen van de accu's, avondmaaltijd bereiden, douchen en gaan slapen. En dat meer dan 100 keer. Met Twin SGX kan het, gemakkelijk."

De SGX biedt als enige een elektrisch bedienbaar tweepersoons bed achterin. Daaronder bevindt zich een XL bagageruimte.

• Sky-roof en Sky-lounge;

• Ruim loft-interieur ontwerp;

• Onyx interieur;

• Duplex doucheruimte met draaiwand;

• Elektrisch bedienbaar bed achter met bagageruimte eronder;

• Truma verwarming.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.