Highlights

Adria biedt motorhomes in vrijwel alle categorieën met een selectie basisvoertuigen. U vindt er altijd een die bij u past.

Wij introduceren de nieuwe Supersonic modellen op Mercedes-Benz. De nieuwe generatie Coral XL toont aan dat de alkoof motorhome verre van weggeweest is. 

In het gehele aanbod zijn verbeteringen aangebracht.

SUPERSONIC

SUPERSONIC
A NEW STAR TODAY. ICON TOMORROW.

Geïnspireerd door trends in de jachtbouw, interieurdesign en de automobielindustrie. De nieuwe Supersonic is gedreven door ontwerp, voor diegene met passie voor raffinement en vermogen.
CORAL XL
For extra-large adventures.
Met deze nieuwe generatie laat Adria zien dat het alkoof segment nog altijd springlevend is. Beschikbaar op Fiat Ducato en Citroën Jumper.
MATRIX
LIVE YOUR BEST LIFE.
Matrix. De motorhome die stijl en veelzijdigheid naar een hoger niveau brengt. Verkrijgbaar op Citroën Jumper en Fiat Ducato.
CORAL
FOLLOW THE SKY!
Eenmaal een Coral, altijd een Adria Coral. Alle indelingen met het Adria Exclusive Design SunRoof en moderne leefruimtes. Verkrijgbaar op Citroën Jumper en Fiat Ducato.
SONIC
Style, performance and comfort all in one.
Ervaar stijl, prestaties en compromisloos comfort gedurende het hele jaar in uw eigen nieuwe generatie luxe Sonic motorhome. Zowel de Supreme als de Plus modellen beschikken nu over nieuwe LED verlichting voor.
COMPACT
Go anywhere!
Onze populaire compacte motorhome is voorzien van een nieuwe achterwand, bumper, windgeleider en LED verlichting. Verkrijgbaar op Citroën Jumper en Fiat Ducato.