Terug
21.06.2022

De voordelen van kamperen in eigen land.

Met de huidige wereldwijde reisbeperkingen ligt een vakantie in eigen land nu meer dan ooit voor de hand. En waarom ook niet? Kamperen in België biedt zoveel voordelen. We zetten er een paar voor u op een rijtje.

  • Lagere reiskosten: u blijft immers dichter bij huis. Vrijwel geen tolwegen en veel minder brandstofverbruik dan een ritje over de Route du Soleil;
  • Altijd een goede kampeerwinkel in de buurt: dus zit u zonder toiletvloeistof of is je campingservies niet meer compleet … gezellig even naar de campingshop waar ze je gewoon in je eigen taal helpen.
  • Geen lange reistijd: u bent zo op uw bestemming. Ook fijn voor de kids op de achterbank 😊;
  • Vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt op de Belgische camping. Taal is immers geen probleem;
  • Iedereen kent het wel: in dat pittoreske Italiaanse winkeltje met 101 kranten is uw Belgische krant niet aangekomen vandaag. “Scusa signore.” Natuurlijk is de krant online te lezen. Maar er gaat niets boven het laatste nieuws doorbladeren, het knisperen van het papier, in uw eigen campingstoel.

Groot bijkomend voordeel van kamperen in eigen land is dat we onze eigen economie en hardwerkende ondernemers ermee steunen. En dat is goed voor iedereen.

Wat zijn uw redenen om in België te kamperen? Ga naar https://www.facebook.com/AdriaBelux/ en laat ons weten wat uw favoriete bestemming in België is.