Logo

Nieuwe Supersonic is de ster van de Design Awards

De nieuwe Supersonic motorhome van Adria, gelanceerd in 2022, blijft bijdragen aan een groeiende reputatie als nieuw icoon en won twee prestigieuze onafhankelijke ontwerpprijzen.

Red Dot Design Award

Het Red Dot Label is internationaal ingeburgerd als een van de meest gewilde keurmerken voor goed ontwerp. Supersonic won een onderscheiding bij de Red Dot 2023 Awards voor productontwerp.

#01
German Design Award

Supersonic won de German Design Award 2023 voor uitstekend productontwerp, een van de meest prestigieuze internationale ontwerpprijzen.

#02

"De Supersonic begon als een conceptontwerp in de Adria innovation hub, een geheim deel van de productiefaciliteit. We hebben naar de jachtbouw en de nieuwste ontwikkelingen in interieurdesign gekeken voor inspiratie. De ervaring die de Supersonic biedt, is uitermate belangrijk voor het topstuk van onze motorhomelijn".

Driven by design

Gedreven door ontwerp.

De nieuwe Supersonic is geïnspireerd door het nieuwste op het gebied van jacht-, huis- en autodesign en is gedreven door ontwerp, voor mensen met een passie voor gesofisticeerde verfijning en vermogen.

Geheel nieuw interieur, elegant en verfijnd, met in elkaar overlopende leefruimten en aandacht voor de kleinste details.

"Ons doel? Een nieuwe iconische lijn geïntegreerde Adria-campers creëren die ontworpen is voor diegenen met een passie voor het uitzonderlijke, het beste. Een lijn die zonder compromissen comfort en functionaliteit combineert voor een ongekend gevoel van welzijn."

Driven by design

Aangedreven door Mercedes-Benz.

Perfect geïntegreerd op Mercedes-Benz, synoniem voor luxe, elegant design en precisietechniek, het ultieme camperbasisvoertuig. Met hoogwaardige precisie ontworpen voor tijdloze prestaties en met Euro6 2,0 l 150 HP of 170 HP dieselmotor met automatische 9G-Tronic-versnellingsbak. Constructie die Adria Comprex-carrosserie en dubbele bodem benut op een AL-KO chassis met elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) voor dubbel- en drieassige modellen om een keuze van inspirerende indelingen mogelijk te maken.

"Ons doel? Een nieuwe iconische lijn geïntegreerde Adria-campers creëren die ontworpen is voor diegenen met een passie voor het uitzonderlijke, het beste. Een lijn die zonder compromissen comfort en functionaliteit combineert voor een ongekend gevoel van welzijn."

Driven by design

Slim, comfortabel wonen.

Ontworpen voor veilig rijden: met goed zicht en veiligheidsfuncties van Mercedes-Benz, waaronder actieve hulpsystemen voor remassistentie, rijbaanassistentie en afstandsassistentie.

Ontworpen om in te wonen: de ruimte wordt optimaal benut en er is aandacht besteed aan de kleinste details, zoals het lichtsysteem en het exclusieve ontwerp van de veiligheidsgordels.

Driven by design

Comfort en functionaliteit.

Een uitstekende rij- en woonervaring, zonder compromis. De stijlvolle bestuurderscabine beschikt over de Mercedes-Benz User Experience (MBUX) en stoelen van Aguti.

Comfortabel wonen met een elegant interieur, in elkaar overlopende leefruimten en een regelbare omgevingstemperatuur voor een ongekend gevoel van welzijn.

Gebouwd volgens de thermische standaarden van Adria, inclusief Alde-verwarming en semi-automatische klimaatregeling van Tempmatik.

"Supersonic is de nieuwe ster van vandaag, maar we hebben ook een nieuw icoon voor morgen gecreëerd, dankzij zijn verfijnde en elegante ontwerp en tijdloze prestatiekenmerken."

Supersonic voegt nieuwe lay-out toe. 780 DL.

Nieuwe indeling, ideaal voor een stel, met de face-to-face dinette met ergonomisch zitcomfort.

Master suite met kingsize lengtebedden met elektrische verstelling, lattenbodems en luxematrassen.

Dimensions (MM)
7830
Opbouwlengte (mm)
2305
Totale breedte (mm)
2950
Totale hoogte (mm)
Weight
3520
Rijklaar gewicht (min, kg)
4
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal gehomologeerde zitplaatsen
Andere artikelen:
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.