Logo
ONDERWEG MET DE ADRIA TWIN SUPREME 640 SGX, HET AVONTUUR VAN NALA & MARCO

Het avontuur van Nala en Marco.

Al sinds Nala een puppy was, houdt ze van alles wat rijdt. Ze Associeert een voertuig altijd met een nieuw avontuur, ontdekken, ronddwalen en nieuwe dingen ontdekken. Zodra ze instapt -de Adria Twin steps zijn zeer hondvriendelijk-, kan ze zich meteen ontspannen en gaat ze, op een paar checks en geurtjes na, weer lekker slapen.
Tekst en foto's: Marco Schnyder, fotograaf in Zwitserland

Toen we de kans kregen om op tour te gaan met een Twin Supreme 640 SGX Van van Adria, waren we natuurlijk meteen aan boord en hebben we de eerste routes al gepland.

We houden ervan om het prachtige landschap van de Alpen te verkennen en willen ook graag onze volgers inspireren om met hun viervoeters de wildernis in te trekken en nieuwe avonturen te beleven.

Wat is er mooier dan wakker worden met een prachtig ochtendrood dat zich uitstrekt over dit adembenemende bergpanorama?

We genieten meestal van het prachtige uitzicht vanuit de Van of gaan 's ochtends vroeg op pad om de zonsopgang te bekijken. Met de Van ben je natuurlijk sneller ter plaatse.

Tijdens onze wandelingen kijk ik altijd uit naar een meertje of een kans voor Nala om af te koelen, ze is door en door een Labrador. Je kunt je dus wel voorstellen hoe dol ze is op water. De douche in de Twin Supreme bleek erg handig te zijn omdat Nala de neiging heeft om in het grootste vuil rond te rollen. Gelukkig is de buscamper heel gemakkelijk schoon te maken, dus perfect voor hondenliefhebbers.

Maar vaak leidt Nala ons ook, ik vind het heerlijk om het uitzicht vanuit haar perspectief te ervaren, welk pad neemt ze nu? Wat heeft ze ontdekt?

De avonturen in de Zwitserse bergen met de Van gaven ons een zekere vrijheid om verder te gaan en nog meer te ontdekken, omdat we ons huis altijd bij ons hadden.

De avonturen in de Zwitserse bergen met de buscamper gaven ons een zekere vrijheid om verder te gaan en nog meer te ontdekken, omdat we ons huis altijd bij ons hadden. Het was echt een geweldige ervaring, die we iedereen kunnen aanraden!
Volg Nala op Instagram:
Nala de Labrador Retriever
@dogswiss
Deel
Andere artikelen:
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.