Logo

Twins staan altijd op kop

Twin life.

Een houding, een passie, een manier van leven!

Adria Twin camperbusjes hebben sinds hun lancering een gemeenschap van enthousiaste liefhebbers doen ontstaan. Twinners, die gepassioneerd zijn door hun camperbusjes en het buitenleven, het twinlife, niet gewoon het busjesleven.

Wat onderscheidt de Twins van andere camperbusjes?

De eerste Twin Supremes brachten innovatie naar de mainstream, met open leefruimte, het kenmerkende panoramische zonnedakraam en de draaibare badkamer. De Twin Sports brachten meer accommodatie, met het ingenieuze 'pop-top' daksysteem.The first Twin Supremes brought innovation to the mainstream, with open plan living space, the signature panoramic sun roof window and the swivel-wall bathroom. The Twin Sports brought more accommodation, with the ingenious ‘pop-top’ roof system.

De Twin-modellen van Adria werden snel populair onder kopers die op zoek zijn naar moderne en geavanceerde camperbusjes. Eerst ook met lay-outs; de best verkopende SPB-modellen, geweldig voor gezinnen; de SGX-modellen brachten een elektrisch bed en flexibele garageruimte eronder. En ook speciale lay-outs, zoals de SX met elektrisch bedienbaar dwarsbed en de SG met speciale opbergruimte voor outdoorspullen.

PANORAMISCH ZONNEDAKRAAM
POP-UPDAKSYSTEEM

SPORTS MODELS

LOFT-WOONRUIMTE BINNENIN
SPECIALE OPBERGRUIMTE VOOR OUTDOOR UITRUSTING

640 SG

ELEKTRISCH OPHEFBAAR BED

SGX MODELS

ELEKTRISCH BEDIENBAAR DWARSBED

SX

Binnenkort verkrijgbaar!
Nieuwe Twin Max om de Twins aan kop te houden.
Nieuwe Twin MAX

Een geïnspireerde nieuwe camper, het nieuwe hoogtepunt van de Twin familie, gebouwd op het MAN TGE basisvoertuig, een indrukwekkend verzekerd busje. Volledig nieuw voertuig, aangeboden in drie lay-outs, in een nieuwe 'vloeiende' ontwerptaal die maximale ruimte en comfort biedt.

Twin Sport

De standaard is gezet voor pop-top camperbusjes. Twin Sports is gedreven door design en innovatie en biedt extra accommodatie voor wie op zoek is naar een comfortabel buitenleven, met keuze uit verschillende indelingen.

Twin Supreme

De Twin Supreme, het beste van het beste op de camperbusjesmarkt, biedt uitzonderlijk comfortabele accommodatie en is zeer veelzijdig, met keuze uit verschillende indelingen.

De Twin Plus- en Axess-modellen maken de collectie compleet, zodat er voor elke soort gebruiker een model is.

NIEUWE DESIGNCONCEPTEN

Adria toont voor de eerste keer nieuwe designconcepten voor de best verkopende campervans Twin Supreme en Twin Sports. Deze designs hebben een compleet nieuw interieur, met als basisvoertuig de Fiat Ducato, en worden in de toekomst uitgebracht.

“Met de nieuwe Twin Max en de nieuwe designconcepten kunnen we met zekerheid zeggen dat de Adria Twins altijd voorop zullen blijven lopen.”

Denis Car, Adria Camperbusjes – Product Manager
Meer informatie:
Andere artikelen:
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.