MOTORHOMES
Kiest u voor reizen met uw eigen motorhome, dan kiest u voor vrijheid en avontuur.
Designed for living
DETAILS ZIJN BELANGRIJK
Onze motorhomes worden met uiterste precisie ontworpen, ieder detail, iedere centimeter telt. In haar lange bestaan heeft Adria zich de wetenschap van het indelen en produceren eigen gemaakt. En dat is te zien.
Designed to perform
Alle Adria motorhomes worden ontworpen om te presteren. Ontwerp, ontwikkeling en tests met nauwkeurigheid en precisie. Geproduceerd om lang van te genieten.
GEÏNSPIREERD ONTWERP

Exclusieve vormgeving van het exterieur met dynamische profielen, stijlvolle achterwand en karakteristieke Adria kenmerken.

BASIS VOERTUIGEN

Afhankelijk van het model dat u kiest, Fiat of Citroën basisvoertuig met de nieuwste Euro6 motoren en vele rijhulpmiddelen.

OPBOUW CONSTRUCTIE.

De unieke Adria Comprex constructie combineert de torsiekracht van hout met de duurzaamheid van polyester en de vochtwerende eigenschappen van polyurethaan.

Klimaatbeheersing

Met de optimalisatie van het Truma of het Alde verwarmingssysteem is kamperen in alle seizoenen mogelijk. Uw Adria is uitvoerig getest in de Klimaatkamer op de fabirek.

ISOLATIE..

Kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen in combinatie met een vakkundig ontworpen verwarmingssysteem en luchtcirculatie mogelijkheden volgens Adria Thermo-Build standaard ter voorkoming van koudebruggen.

LUCHTCIRCULATIE..

Adria's doordachte luchtcirculatiesysteem integreert luchtcirculatie met ventilatie waardoor koudebruggen worden geminimaliseerd.

RAMEN & DEUREN.

Geavanceerd ontwerp panorama venster met ingebouwde kenmerken. Geïntegreerde ramen en deuren voor een optimale ventilatie, veiligheid, natuurlijke lichtinval en privacy.

MEUBILAIR & OPBERGRUIMTE.

Deskundig geproduceerd meubelwerk met geïntegreerd luchtcirculatiesysteem voor een optimale efficiëntie. Grote garage met verlichting, stroom en verrassende opslagmogelijkheden.

COMFORT.

Moderne leefruimtes met optimaal gebruik van de ruimte en functionaliteit voor een comfortabel verblijf.

KLANTENSERVICE.

Standaard met twee jaar algehele garantie en zeven jaar garantie op waterdichtheid. Meer dan 500 officiële Adria dealers in Europa, een efficiënte nazorg en onderdelenvoorziening en pechhulp onderweg van de voertuigfabrikant. 

Opbouw constructie
Adria motorhomes staan bekend om de robuuste constructie en hun duurzaamheid. Het gevolg van de manier waarop Adria ontwerpt en produceert. De door Adria ontwikkelde Comprex constructie combineert torsiekracht van hout met de duurzaamheid van polyester en de vochtwerende eigenschappen van polyurethaan.

1 Triplex paneel
2 Polyurethaan afdichting
3 EPS Styropor
4 Polyester buitenbeplating (zijwand)
5 Polyester bodemplaat
6 XPS Styrofoam schuim isolatie
7 Hout verstevigd profiel

Klimaatbeheersing
ADRIA THERMO-BUILD STANDARDS
Adria construeert volgens haar eigen Thermo-Build standaard waardoor u het hele jaar van uw Adria kunt genieten. Geavanceerde isolatiematerialen worden gecombineerd met een doordacht ontworpen verwarmingsplan en optimale ventilatie en luchtcirculatie mogelijkheden. We testen ieder product in onze eigen Klimaatkamer van -15 tot +20 graden, in een luchtvochtigheid van 45% tot 80% bij +30 tot +60 graden. 
VERWARMING
Standaard zijn Adria motorhomes voorzien van Truma lucht- of Alde vloeistofverwarming. Optioneel is elektrische vloer bijverwarming verkrijgbaar.
NEW ADRIA MACH
De Adria MACH app bedient* verwarming, koeling en andere faciliteiten lokaal of op afstand (geselecteerde modellen)
BASISVOERTUIGEN
Fiat Ducato
Fiat Ducato. Basisvoertuig met de nieuwste functionaliteiten op het gebied van comfort, veiligheid, ontwerp en prestaties. Krachtige en efficiënte 2.2l Multijet 3 (Euro6.d Final) motoren, met 140 pk en 180 pk. Vanaf de 140 pk motor behoort een Automaat tot de mogelijkheden.
Citroën Jumper
Citroën Jumper is nu verkrijgbaar op alle Adria motorhomes met uitzondering van de integraal modellen. Efficiënte en krachtige 2.2 l HDi motoren (Euro 6.3) met 140 pk en 165 pk. Basisvoertuigen met een hoog uitrustingsniveau, 6 versnellingen en de voordelen van een grote 90 liter brandstoftank.

We kiezen het basisvoertuig en chassis voor iedere motorhome/van voor de beste torsiekracht, dynamische prestaties en interieur ontwerp. Alle voertuigen bieden de nieuwste Euro6 motoren en geavanceerde rijhulpmiddelen.

FIAT DUCATO HOOG PROFIEL CHASSIS

Fiat Ducato onderstel met o.a. de volgende kenmerken:
• Stijve achteras met parabolische springveren en telescopische dempers. 

• Tot 4,400 kg maximaal toelaatbaar gewicht.

• Optie: 16" velgen voor Light chassis. Tot 4,400 kg max. toelaatbaar gewicht.

CITROËN CHASSIS

Het Citroën Jumper chassis op geselecteerde Axess modellen.
• Tot 4.000 kg maximaal toelaatbaar gewicht.

• Optie: 16” velgen voor Light chassis.