MEEST VERKOCHTE MOTORHOMES NU OOK OP BASIS VAN MERCEDES-BENZ.
CORAL & MATRIX SUPREME MB

CORAL & MATRIX SUPREME MB 

met extra ‘Ster’ kwaliteit.

De nieuwe generatie Coral en Matrix bieden nu ook de premium keuze voor Mercedes-Benz Sprinter. Kies voor de halfintegraal Coral met atrium-stijl salon onder het exclusieve Adria SunRoof met panoramavenster of ga voor de Matrix met panoramavenster en hefbed boven het salon.
ADRIA EN MERCEDES-BENZ. EEN WINNENDE COMBINATIE.

Coral en Matrix zijn de twee meest verkochte series binnen het Adria aanbod. Het zijn niet voor niets onze best sellers

CORAL: de perfecte combinatie van stijl en comfort met de voordelen van het Adria Exclusive SunRoof. MATRIX: stijlvol en veelzijdig, met een extra hefbed perfect geïntegreerd in het plafond boven de salon. Geselecteerde indelingen uit deze succesvolle series zijn nu verkrijgbaar als Supreme op basis van Mercedes-Benz.

PRESTATIES
Het nieuwste op het gebied van ontwerp en prestaties van Mercedes-Benz voor moeiteloos rijplezier.

Motor: 2.0 110KW / 150 pk of
2.0l 125KW / 170 pk diesel motor.

Versnelling: Handversnelling 6G of
automaat 9G-TRONIC.

Een synoniem voor luxueus elegant ontwerp en precisie engineering voor prestaties, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.
TECHNOLOGIE
Keuze uit diverse rijhulpmiddelen zoals active brake assist, active lane control, active distance assist en hill-start-assist. Airbags, elektrische parkeerrem, hold function en Thermotronic automatische climate control.
ERVARING
Stijlvolle Mercedes-Benz cabine met comfortabele ondersteunende stoelen en MBUX; Mercedes-Benz User Experience. 
INDELINGEN
Maak kennis met de nieuwe generatie.
De nieuwe generatie Adria motorhomes zijn ontworpen om in te leven en te presteren. Ontwerp, ontwikkeling en tests met nauwkeurigheid en precisie voor uw veiligheid. Geproduceerd om lang van te genieten.
Geïnspireerd ontwerp
Stijlvol en veelzijdig geïnspireerd ontwerp.
Exterieur kenmerken

• Slank exterieur profiel en kap met geïntegreerde verlichting;
• Achterwand met windgeleiders, bumper en Hella LED verlichting;
• Het AL-KO chassis integreert met de Adria opbouw met Comprex constructie;
• Garage met twee luiken, elektra en LED verlichting;
• Brede toegangsdeur;
• Centrale service box voor diverse nuts faciliteiten;
• Sportieve graphics.

Adria signatuur
Exclusieve unieke Adria kenmerken.
PANORAMA VENSTER (CORAL AND MATRIX)
Groot panorama venster voor licht en ruimte binnen. Met ventilatiestand en verduistering.
SUNROOF (CORAL)
Adria Exclusief ontwerp SunRoof en een groot panorama venster, voor een salon in "atrium-stijl" met veel natuurlijk licht en ruimtegevoel. Met verduistering en ventilatiemogelijkheid.
AFWERKING PLAFOND EN PROFIELKAP
Grijsgekleurde afwerking en elegant interieurprofiel voor de optimale verbinding tussen cabine en opbouw met opbergmogelijkheid.
Interieur kenmerken

• Groot panoaramavenster (Matrix) of exclusief SunRoof (Coral);
• Lichtgewicht constructie van het hefbed (Matrix);
• Moderne leefruimtes met een vlakke, dubbele vloer/bodem;
• S-lijn keuken met veel werkruimte, kastruimte en apparatuur;
• Doucheruimte ontwerp met meer ruimte en comfort;
• Royale slaapkamer met comfortabele bedden en matrassen van hoge kwaliteit;
• Multimedia wand, LCD-arm, USB's en oplaadvlak voor uw telefoon.

LED VERLICHTING
Exclusieve Hella LED verlichting.
Huiselijk gevoel
Het thuis-gevoel onderweg.
Ervaar het thuis-gevoel, met een keuze in meubilairsfeer, Cashmere of Revere Moro. Kies uw eigen bekleding en decoratie en geniet van comfortabel reizen en leven.
Exclusief ontwerp van de salon met comfortabele zitplaatsen, innovatief systeem voor de veiligheidsgordels en een flexibele tafel. Een waar loft interieur ontwerp. De verlichting is in te stellen naar het moment en via het geïntegreerde geluidssysteem luistert u naar uw favoriete muziek.  Veel opbergruimte en plek voor uw persoonlijke spullen. De verwarming komt van Alde.
Moderne woonruimtes
Coral is ontworpen om te genieten van het leven.
SALON
Lage separatiewand in de leefruimte. Het open interieur doet denken aan een loft. Panoramavenster (Matrix), SunRoof (Coral). Ruime dinette met een verstelbare tafel. In te stellen verlichting met LED en spots.
KEUKEN
De S-lijn keuken biedt meer werk- en opbergruimte en de beste apparatuur. Drie pits gasstel eventueel met oven. Solide FENIX NTM® werkblad. Grote soft-close lades. Absorptie koelkast 142 liter.
SLAAPKAMER
Royale slaapkamer achterin met comfortabele bedden met matrassen van hoge kwaliteit. Boven- en zijkasten inclusief spots en USB's. Veel opbergruimte onder, boven en naast het bed voor uw persoonlijke spullen.
HEFBED VOOR (MATRIX)
Het hefbed boven de salon is bijna niet te zien wanneer het niet gebruikt wordt, heeft een maximale afmeting van 1300 x 2000 mm en een lichtgewicht constructie.
TOILET/DOUCHE RUIMTE
Nieuw ontwerp doucheruimte met meer ruimte en comfort. Inclusief een nieuwe douche met een elegante en functionele wand. Spiegel, verlichting en opbergruimte. 
Geïnspireerde toepassingen
Geïnspireerde innovatieve oplossingen.
MULTIMEDIA
Multimedia wand met LCD-arm (tot 32"), USB en oplaadvlak voor uw telefoon. Geluidsysteem met versterker en subwoofer, verborgen speakers en Bluetooth®.
FRAME DINETTE
Uniek en speciaal systeem voor de veiligheidsgordel. Geeft een ongekend gevoel van ruimte. Beschikbaar op de SL modellen.
DIGITAAL CONTROLEPANEEL
Voor alle hoofdfuncties. Makkelijk te gebruiken. 
FACILITEITEN
Centrale service box voor nutsvoorzieningen en een nieuw gepositioneerde geïsoleerde vers watertank. Tanks voor vers en afval water zijn 150 l. en beschikken over een elektronische klep.
DUBBELE BODEM
De technische dubbele vloer zorgt voor een geheel vlakke vloer binnen en 13 cm ruimte eronder voor integratie van faciliteiten, isolatie en extra opbergruimte.
OPBERGRUIMTE
Convex bovenkasten met verlicht profiel en gebruiksvriendelijk openingsmechanisme. Veel opbergruimte. Afhankelijk van het model heeft de garage een binnenhoogte van 120 cm. Alle garages zijn van twee zijden toegankelijk en voorzien van stroom en LED verlichting. Zelfs de toegangsdeur beschikt over een multifunctionele afneembare opbergbox.
ADRIA MACH
Voorbereid voor gebruik van de MACH app. MACH en MACH Plus zijn beschikbaar als optie.