Nieuws en Evenementen (alle)

Astella wint Best of best 2020

12.05.2020
Astella wint Best of best 2020

Adria Astella wint Best of Best award in Automotive Brand Contest


De luxe Astella, in September 2019 gelanceerd door Adria Mobil, is winnaar geworden van de Best of Best award voor product en communicatie design in de prestigieuze Automotive Brand Contest 2020. Dat is de tweede award die Astella dit jaar ontvangt. Eerder al werd de Red Dot voor Product Design toegekend.

Best of best 2020
Best of best 2020

 

De Automotive Brand Contest is de enige internationale ontwerp wedstrijd voor automobile-merken en is inmiddels gegroeid tot een zeer belangrijk evenement in de sector. Met deze competitive eert de German Design Council uitmuntend product en communicatie ontwerp en vraagt het aandacht voor de fundamentele waarde van merk en merk ontwerp in de auto-industrie.

De multidisciplinaire jury bestaat uit vertegenwoordigers uit de media, ontwerpers, communicatie deskundigen en universiteiten. De inschrijvingen worden geëvalueerd aan de hand van de volgende criteria: concept/merk, product eigenschappen en functionaliteit.

De German Design Council is een van de wereld’s meest deskundige centrum op het gebied van communicatie en kennisoverdracht als het gaat om ontwerp, innovatie en merkpromotie.

Matjaž Grm, Adria Mobil’s Executive Director voor Sales & Marketing“Wij zijn zeer verheugd dat Adria Astella zulke prestigieuze awards wint. Eerst de Red Dot en nu de Best of the Best, een enorme beloning voor het getalenteerde team dat achter het project Astella staat.

Astella is onze nieuwe luxe lijn, een samensmelting van een luxe caravan en recreatiewoning. Het brengt een unieke vakantie ervaring en een ultiem gevoel van vrijheid weg van drukte op vliegvelden, in hotels en overvolle shuttlebussen.

Astella is uniek. De individuele gebruiker van stacaravans is grotendeels opgeslokt door campings en vakantieparadijzen met vaste huisjes. De behoefte van deze gebruikers bestaan nog altijd en wij kunnen eraan voldoen. Zij zoeken net als vele anderen naar een recreatiewoning met meer ruimte, meer comfort en luxe zonder jaren vast te zitten aan een en dezelfde locatie. Zij willen hun recreatiewoning zelf kunnen verplaatsen of op z’n minst makkelijk kunnen laten verplaatsen aan het eind van het seizoen. Dat is Astella … een mobiele recreatiewoning.

De nieuwe Astella is onze nieuwe luxe lijn en brengt een geheel nieuwe vakantie ervaring.”

Meer informatie over Astella, de modellen en de exclusief geselecteerde dealers op www.adriaastella.com.

Automotive Brand Contest 2020
https://www.automotive-brand-contest.de/en/the-winners/gallery/detail/31012-adria-astella.html


Nieuws en Evenementen (alle)
Nieuwsbrief