Logo

Altea ontvangt de European innovation award

De Europese Innovatie Awards (EIA) erkennen en belonen de meest innovatieve producten en ideëen in de caravan branche. De onderscheidingen worden jaarlijks gegeven en vastgesteld door teams van deskundigen van 17 hoog aangeschreven vakbladen uit 15 landen.

Dit jaar had de jury de uitdagende taak om een keuze te maken uit maar liefst 145 nominaties. Na zorgvuldig beraad selecteerde de jury producten waarvan zij geloven dat ze een standaard en een trend vertegenwoordigen in de productontwikkeling in de branche.

Erna Povh, onze product manager caravans: "Collega's met inlevingsvermogen in de behoeften van onze klanten, maken dit mogelijk. Het is tevens het resultaat van onze lange samenwerking met Design Studio Sito (Gigo). Wij zijn trots op ons succes. Het is zoveel meer dan gewoon werk!"

Adria Mobil behoort tot de winnaars dit jaar, met de Award voor AUDIENCE FOCUS voor de Adria Altea. Dit is de 5e achtereenvolgende EIA Award voor Adria Mobil. 

Deze Award is het bewijs van Adria's toewijding op het gebied van innovatie en kwaliteit. Als bedrijf zijn we er trots op dat we producten ontwikkelen en produceren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Het reflecteert onze visie om het meest gewilde, onvergetelijke en duurzame merk te willen zijn.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.