Logo

Aviva Lite's nieuwe indeling 300 LH

Adria blijft innoveren in de caravan sector. Lite, de lichtste Adria caravan, nu met twee indelingen, met de nieuwe 300 LH indeling een compacte 3,0m lengte caravan, met slaapgelegenheid voor 2+1 personen.

Gemakkelijk te trekken, vriendelijk voor kleine en EV-auto's. Kleurrijk en leuk in persoonlijkheid, gebruikmakend van bewezen duurzame componenten en materialen, die zoveel flexibiliteit bieden. Kleurthema's zijn nu op elkaar afgestemd, binnen en buiten, met vier keuzes aan bekleding, elk met bijpassende graphics aan de buitenkant. 24-25 modellen hebben nu een nieuwe LED-verlichting boven de keuken en opties voor meer autonomie: Zonnepanelen en Lithium of AGM accu’s.

Slim ontwerp met onconventionele oplossingen en ruimtes voor eenvoudig, flexibel leven en draagbare functies voor snelle uitstapjes. Slaapgelegenheid voor maximaal 4 personen (360 DK) en 3 personen in de nieuwe 300 LH, met het nieuwe hangmatbed. Beide indelingen hebben een keukenblad met gootsteen en koelkast en een vaste badkamer met douche, wastafel, toilet en hangende textielopslag en toilettas. Het woongedeelte heeft een dinette met zitgedeelte en tafel. Flexibele opbergmogelijkheden met een selectie draagbare textielen kledingkasten en opbergunits, opbergzakken met een slim “ophang”-systeem.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2024 Adria Mobil d.o.o.