Logo

SUPERSONIC: Beste integraal

Onze SUPERSONIC is bekroond met de titel 'De Gouden Kampeerauto 2023'! In de categorie Integraal motorhomes' werd hij door de lezers van AUTO BILD verkozen tot winnaar in de 9e lezerspoll van DAS GOLDENE REISEMOBIL.

"Na de geweldige respons op de nieuwe SUPERSONIC van zowel de media als onafhankelijke designjury's, zijn we verheugd dat de SUPERSONIC nu ook door consumenten is uitgeroepen tot 'best in class' en willen we onze oprechte dank uitspreken aan alle lezers die de SUPERSONIC tot hun favoriet hebben gekozen", aldus Denis Car, Adria Mobil Product Director.

De nieuwe SUPERSONIC serie is Adria's topmodel integraal op basis van Mercedes-Benz. Geïnspireerd door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van jacht-, woon- en autodesign, combineert de SUPERSONIC tijdloos en luxueus design met prestaties en innovatie om een exclusieve rij- en woonervaring te creëren. Hij past perfect bij Mercedes-Benz, een synoniem voor luxe, elegant design en precieze techniek.

De SUPERSONIC mag zich al twee andere topprijzen toeeigenen: hij is bekroond met de 'Red Dot Design Award 2023' en de 'German Design Award 2023'. Nu is daar de onderscheiding 'Golden Motorhome 2023' bijgekomen.

A new star today. Icon tomorrow.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.