Logo

Supersonic wint prestigieuze Red Dot Design Award

Adria Mobil is zeer verheugd te kunnen melden dat de nieuwe Adria Supersonic integraal motorhomes onderscheiden zijn met de prestigieuze Red Dot Design Award 2023.

De Red Dot Awards "op zoek naar goed ontwerp" is één van 's werelds grootste ontwerp competities en het Red Dot label wordt internationaal erkend als een van de meest geambieerde onderscheidingen op het gebied van kwalitatief goed ontwerp.

Er bestaan drie categorieën:  Product Design Brand & Communication Design, Design Concept.

De nieuwe Supersonic won in de Product Design categorie.

In September 2022 introduceerde Adria de nieuwe Supersonic tijdens het Caravan Salon Düsseldorf. Supersonic integraal motorhomes vormen de absolute top van het Adria aanbod op basis van Mercedes-Benz Sprinter.

Het ontwerp van de Supersonic is geïnspireerd door de jachtbouw, moderne binnenhuisarchitectuur en recente ontwikkelingen in de auto industrie. Het ontwerp is een combinatie van doordacht, luxe design met prestaties en innovaties die bijdragen aan een exclusieve rij- en recreatie-ervaring.

 Supersonic integreert naadloos op de Mercedes-Benz; een synoniem voor luxe en elegant design, bouwtechnische precisie - een ultiem basisvoertuig. Er zijn vier indelingen beschikbaar voor hen die op zoek zijn naar een geraffineerde en capabele camper.

Lees meer over de Supersonic in ons magazine.

Direct naar Supersonic.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.