Logo

Twins. Een nieuw programma.

Nieuwe generatie Twin Supreme, Twin Sports en Twin modellen, op de vernieuwde Fiat Ducato, met een keuze aan lengtes en bewezen, best verkopende indelingen.

Twin Vans zijn altijd aanwezig op de weg, met slimme automotive styling, keuze uit exterieurkleuren (alle modellen) en Pop-Up daken (Sports-modellen), nu voorzien van de nieuwe basisvoertuigen, met opvallende nieuwe grilles. Deze nieuwe generatie modellen zijn herkenbaar als Adria Twins, ze voelen fris aan vanaf het moment dat u er een ziet.

U kunt een nieuwe rij- en cabine-ervaring verwachten, met de nieuwste motor- en versnellingsbakkeuzes en bestuurders- en veiligheidshulpmiddelen. Vernieuwde exterieurkleuren en tal van opties om uw Van te upgraden.

Ze delen allemaal een nieuwe designtaal, het befaamde 'loft'-interieur en het panoramische zonnedak gaan verder met een naadloze overgang van de cabine naar de leefruimte. Er zijn nieuwe keuken- en badkameroplossingen, de nieuwe dinette herdefinieert flexibiliteit en de indelingen bieden verschillende slaap- en opbergoplossingen.

Ontdek rust en ruimte met uw Adria Twin.

Twin Sports met Pop-Up dak

Twin Sports indelingen: 540 SP / 600 SX / 600 SPB / 640 SLB / 640 SGX

Twin Supreme indelingen: 600 SX / 600 SPB / 640 SPB FAMILY / 640 SLB / 640 SGX

Twin indelingen: 540 SP / 600 SP / 600 SP FAMILY / 640 SL / 640 SGX

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2024 Adria Mobil d.o.o.