Seizoen 2019

Vans


NIEUWE GENERATIE BUSCAMPERS
Adria. Altijd innovatief. Onze nieuwe generatie buscampers biedt de nieuwste Euro 6 motoren en varianten van Fiat, Citroën en Renault. Nieuwe interieurs, nieuwe indelingen. Inclusief een nieuwe Twin Axess en Active Multi-Purpose Camper.
ADRIA EXCLUSIVE KENMERKEN
Ervaar het exclusieve Sky-roof en Sky-lounge gevoel in Twin Supreme. Ruime ergonomisch ontworpen interieurs met het exclusieve "cabine loft-ontwerp" in Surpeme en Plus en een nieuw interieur in de Twin Axess.
MEER COMFORT
Nieuwe verlichting, nieuwe sfeer, nieuwe matrassen en nieuwe bekledingskeuze.
NIEUWE TWIN AXESS  
Twin Axess op basis van Citroën Jumper krijgt voor dit seizoen een nieuw interieur ontwerp en innovatieve kenmerken.
NIEUWE ACTIVE  
Adria Active Multi-Purpose Camper op Renault Trafic krijgt dit seizoen een nieuw uiterlijk: wit met nieuwe graphics, meer interieurruimte en een nieuw interieurontwerp.

Uitgeslapen beginnen aan uw nieuwe avontuur.

Een goede nachtrust is belangrijk. Daarom zijn onze bedden standaard voorzien van comfortabele matrassen zodat je iedere dag fris en uitgeslapen aan een nieuw avontuur kunt beginnen.
Een goede nachtrust is belangrijk voor een ieders welzijn. Onze nieuwe luxe matrassen zijn van een premium kwaliteit en bieden veel comfort. Bovendien zijn ze voorzien van een onderhoudsvriendelijke overtrek met een natuurlijke bescherming tegen bacteriën en geurtjes.
FABRIC
LUCHTDOORLATEND
RITS
WASBAAR 40
DROGEN IN OPEN LUCHT (NIET IN EEN DROGER)
SILVER PROTECTION
100% NATUURLIJK
NIET TOXISCH
ANTIBACTERIEEL
GEEN GEURTJES
ANTISTATISCH
Nieuwsbrief