Logo

Overweegt u de aanschaf van uw eerste motorhome?

Motorhomes zijn populairder dan ooit! U vraagt zich wellicht ook af hoe een camper uw leven kan verrijken en uw vakantie dilemma's  kan oplossen. Wij geven u een aantal zaken om over na te denken voordat u tot aankoop overgaat.

Huur een motorhome voordat u overgaat tot aankoop. U doet daarmee ervaring op. Wat is praktisch, wat niet. U zult waarschijnlijk aangenaam verrast zijn over hoe makkelijk het is om met een motorhome te reizen. De flexibiliteit die het geeft om te gaan en staan waar en wanneer u wilt.

Motorhomes bieden een handige combinatie van transport en accomodatie. Een motorhome is redelijk eenvoudig te besturen, te plaatsen en te verplaatsen. Als u gewend bent auto te rijden, hoeft u zich niet zo heel veel aan te passen behalve dat u rekening moet houden met de extra lengte en hoogte van de motorhome. Controleer voor vertrek de regelgeving in het land of de landen die u bezoekt met betrekking tot het benodigde rijbewijs (dit kan per land verschillen). Daarnaast geven diverse organisaties rijtrainingen om u de fijne kneepjes uit te leggen.

Een motorhome trip vraagt vooraf wat meer planning dan een rondreis met de auto, maar dat went snel. De voorbereiding, het inpakken en beladen, het hebben van uw eigen motorhome wordt al snel een tweede natuur, een nieuwe lifestyle met bijbehorende vrijheid en ontspanning.

De Adria motorhome dealer is zeer deskundig op het gebied van motorhomes en alles wat daarbij komt kijken. Er zijn ook vele (Adria) motorhome clubs en forums waar u tips en advies kunt krijgen. 

De aanbod motorhomes is groot bij Adria waardoor er vrijwel altijd een bij zit die aan uw wensen voldoet. Online wordt bij ons het meest gezocht naar de Adria Compact - deze heeft compacte buitenafmetingen, de naam zegt het al. De ruimte binnen is praktisch en comfortabel ingericht. Dat maakt deze serie tot een van de populairste binnen het aanbod.

Zonder twijfel is onze meest geliefde serie de Coral. Half integraal modellen met een open leefruimte onder het exclusieve sky-roof. Voor wie behoefte heeft aan extra slaapplaatsen bieden we de Matrix modellen. Ook half integraal maar dan met hefbed boven de salon. Ideaal voor 2 logés. 

De Coral XL is ons alkoof model. Voor velen het meest herkenbare silhouet van een camper. Met de ruime "bult" op de cabine welke extra vaste slaapplaatsen herbergt. Ideaal voor grotere gezinnen of vriendengroepen die samen op roadtrip gaan.

Bovenaan het aanbod prijkt Sonic. De volledig integraal modellen met ongekend veel ruimte, luxe en comfort. Het interieur is zeer open en sfeervol. Gaat u langer op pad, of legt u veel kilometers af, dan is een integraal camper iets voor u.

Layouts. De indeling van uw motorhome is belangrijk en de behoefte verschilt van persoon tot persoon. Gaat u met z'n tweeën op pad of met het gezin? Hoeveel mensen moeten er slapen en meerijden? Het aantal goedgekeurde of gehomologeerde zitplaatsen is van wezenlijk belang. Maak dit vooraf inzichtelijk zodat u weet wat u nodig hebt. 

Uitrusting. Adria biedt de meeste series in drie verschillende niveaus aan: Axess, Plus en Supreme. Hiermee wordt het uitrustingsniveau aangegeven. Het basisvoertuig kan variëren per serie. Naast deze drie verschillende versies bestaan er nog diverse opties die u tijdens productie kunt laten monteren om uw motorhome verder te personaliseren. En ook de dealer beschikt over een breed aanbod accessoires die het leven onderweg nog comfortabeler maken. Motorhomes worden ook steeds slimmer. Zo heeft Adria de Adria MACH App ontwikkelt waarmee u belangrijke functionaliteiten (denk aan verwarming, energievoorraad etc.) van en in uw motorhome op afstand kunt bedienen of nazien.

Overweegt u de aankoop van uw eerste camper?

Wanneer u echt overweegt uw eerste motorhome te kopen, volg ons dan op Facebook en Instagram, ga in gesprek met de Adria motorhome dealer en gebruik on ze online middelen om te bepalen welk model het beste bij u past.

Onze Product Selector is een handig digitaal hulpmiddel om te bepalen welk model u het beste past. Bovenstaande tekst helpt u met de eerste stap - het kiezen van het type motorhome. Het volgende waar u aan moet denken is het aantal mensen dat met u meereist, verblijft en slaapt. In deze fase bepaalt u ook de indeling van de master bedroom omdat die bepalend is voor de indeling.  

Product configurator Zodra u de perfecte indeling hebt gevonden, kunt u deze configureren met opties, bekleding en kleuren naar uw eigen wens via onze Product Configurator. Meteen ziet u prijzen en, heel belangrijk, de gewichten. En aan het eind vraagt u de dealer om een passende offerte of meer informatie.

Klaar om de volgende stap te zetten? U heeft uw perfecte Adria motorhome uitgezocht, de volgende stap is een bezoek aan de deskundige dealer bij u in de buurt. Op onze website vindt u het actuele overzicht en vraagt u snel en eenvoudig de juiste informatie aan.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.