Logo

De voordelen van uw eigen caravan, motorhome of van.

Onze gemeenschappelijke wens om onafhankelijk te reizen, is waarschijnlijk nooit eerder zo acuut geweest. Hoe passend is het bezitten van een eigen caravan, motorhome of van in de huidige wereld?

DE HISTORIE VAN HET KAMPEERVOERTUIG.

Kampeervoertuigen worden al meer dan een eeuw gemaakt en volgen dezelfde lijn als de automobielindustrie. Echt populair werden ze echter pas vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw toen het bezit van auto's en de vraag naar vakanties enorm groeiden. Eerst kwamen er caravans, later motorhomes en vans. Verschillende voertuigen die dezelfde droom van onafhankelijk reizen vervullen. Een droom die vandaag de dag wellicht sterker is dan ooit.

VOORDELEN VAN EEN EIGEN CARAVAN, MOTORHOME OF VAN.

uw KAMPEERMIDDEL

Uw kampeermiddel, uw vrijheid om te gaan en te staan wanneer u wilt. Bepaal de route, verheug u op het avontuur en ga!

uw ACCOMMODATIE

Uw caravan, motorhome of van is uw omgeving, geen hotel of andermans bed. Alleen u maakt er gebruik van. U plaatst en onderhoudt het zoals u dat wilt. 

uw REISPLAN

Uw eigen caravan, motorhome of van betekent uw eigen reisplan. Geen overvolle luchthavens, hotels of pakketreis of het reisschema dat iemand anders voor u bepaalt. Weg van de drukte, reizen met mensen die u zelf uitkiest en genieten van uw vrijheid op de bestemming van uw wens.

uw AVONTUREN

Het leven verandert zodra u uw eigen kampeermiddel bezit. Kamperen wordt is een levensstijl met alle avonturen die daar bij horen. Tijd doorbrengen met familie, uw gezin, een vrienden weekend weg of de jaarlijkse zomervakantie, wat het ook wordt, u krijgt er een schat aan nieuwe ervaringen bij.

uw GEMOEDSRUST

Adria modellen worden geproduceerd door een van de grootste onafhankelijke producenten in Europa, met inmiddels bijna 600.000 gebouwde eenheden. De kwaliteitsnorm ligt hoog, het ontwerp is geïnspireerd door gebruikers en eigen ervaring en met ruim 500 erkende Adria servicepunten in Europa, gaat u met een goed gevoel op reis.

We proberen er in deze vreemde en uitzonderlijke tijden allemaal het beste van te maken. Het bezitten van uw eigen caravan, motorhome of van kan weleens een goede manier zijn om het nieuwe "vakantie normaal" van de toekomst te bepalen.

Deel
Terug
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.