Logo

Adria Mobil: Mensen op de eerste plaats.

Adria Mobil zet zich in voor een duurzame toekomst en heeft een duidelijke visie voor het bedrijf, waarin duurzaamheid centraal staat. Niet in de laatste plaats als het gaat om mensen.

Onze aanpak bestaat al lang en is geïntegreerd in onze organisatie en cultuur. We zijn altijd op zoek naar de beste praktijken, om te leren en ons voortdurend te verbeteren.

mensen

zijn de centrale bouwsteen van de langetermijnontwikkeling en het succes van elk bedrijf. Op het gebied van Human Resources richten we ons op mensen, hun behoeften en verwachtingen, met name hoe we ze kunnen betrekken en motiveren, hoe we werkomstandigheden kunnen creëren voor een wederzijds gunstige en lonende samenwerking tussen werknemers en het bedrijf.

Het doel dat we nastreven is eenvoudig, maar verre van gemakkelijk te bereiken: een team van collega's samenstellen dat met hun werk zowel hun eigen doelen als de doelen van het bedrijf realiseert en dat - door verantwoordelijk en betrokken te werken - een duurzame toekomst creëert voor het bedrijf, de economie en de maatschappij.

 Adria Mobil ontving de "Zlata nit" (Gouden draad) prijs als beste werkgever in de grote categorie bedrijven in Slovenië en heeft vandaag de dag meer dan 2.000 toegewijde, professionele en toegewijde medewerkers in dienst.

Een gezinsvriendelijke, gecertificeerde werkgever

Het certificaat Family Friendly Company is gebaseerd op het maatschappelijk verantwoorde principe van samenwerking met werknemers, met de nadruk op de afstemming van werk en privé op de lange termijn.

Het levert positieve effecten op die verder gaan dan het combineren van werk en privé en heeft positieve economische effecten voor het bedrijf en langetermijneffecten voor de maatschappij.

Adria Mobil implementeert meer dan twintig activiteiten of maatregelen, waaronder werktijdverkorting en verlof voor familieverplichtingen, organiseert familie-picknicks voor werknemers, heeft een actieve culturele en sportvereniging en organiseert vrijwilligersprogramma's.

ADRIA MOBIL EN WIELRENNEN
Een maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Adria Mobil is een maatschappelijk verantwoorde organisatie waarvan de activiteiten zo zijn gericht en worden beheerd dat er een wederzijds gunstige relatie ontstaat voor zowel het bedrijf - de sponsor - als voor verenigingen, clubs en andere belanghebbenden. We baseren dergelijke relaties op gedeelde waarden.

Het bedrijfsverhaal is verweven met de gemeenschap en de lokale omgeving. Het bedrijf sponsort de Novo mesto Cycling Club, die al in 1972 werd opgericht en sinds 2005 Adria Mobil Cycling Club heet, met als doel jonge mensen te ontwikkelen en te inspireren voor de waarden van een gezonde levensstijl, concurrentie en het behalen van resultaten, persoonlijke en teamoverwinningen, passie en tolerantie.

 De club bereikte vorig jaar een mijlpaal van 50 jaar en met de club zetten we de waarden van teamwork, sport en groene mobiliteit, waarmee de fiets echt verbonden is, op de voorgrond. In dit jaar trainden 72 kinderen als lid van de Club, wat de aantrekkingskracht van dit actieve tijdverdrijf aantoont.

We stimuleren de waarden van een actieve levensstijl onder jongeren, die ze kunnen gebruiken in hun privé- en beroepsleven. Samen hebben we de slogan "Fight for green" geregistreerd, waarmee we niet alleen de strijd om de groene trui van de leider in de Ronde van Slovenië communiceren, maar ook de inspanningen van ons allemaal om de groene planeet te behouden.

PARTNER VAN WERELDKLASSE:
Primož Roglič

Tijdens de Tour de France van 2017 werd Roglič de eerste Sloveen die een etappe won. In 2018, tijdens de 25e Ronde van Slovenië, keerde voormalig Adria Mobil clublid Roglič terug naar zijn thuisland en won na 2015 zijn tweede titel in de Ronde van Slovenië.

Primož is een Adria Mobil wereldklasse partner en Adria ambassadeur. Hij gebruikt een Sonic Supreme motorhome voor zijn trainingen, wedstrijden en vrije tijd.

Andere artikelen:
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.