Logo

Newcomers

Touring without compromise, that’s the Sonic. An exceptional range of integrated motorhomes, in which you’ll always travel first class. Smart automotive styling and all-year-round performance, with free-flowing, spacious and ultra-comfortable interiors, the inspiration is all in the details.

Onvergetelijke zomervakantie naar Marokko met de Adria Twin Supreme SGX
Reizen buiten de gebaande paden: Daniel en Nicole houden van een uitdaging. Hun vanlife tour afgelopen zomer: Door Marokko reizen in een Van!
Lees meer
Reizen met kinderen
Reizen met kinderen in een Van is een onvergetelijke ervaring. Plannen is de sleutel tot een geslaagde reis, of het nu gaat om het kiezen van een bestemming of gewoon de dag zijn gang laten gaan.
Lees meer
Winterkamperen - Interieur
Om tijdens de wintermaanden met je motorhome op pad te gaan, heb je een goed doordachte uitrusting nodig om een comfortabele en functionele leefomgeving te creëren. In dit artikel bespreken we verschillende aspecten van het interieur voor kamperen in de winter, met de nadruk op isolatie, matten en slimme oplossingen.
Lees meer
Van boot-life naar camping-life.
Na jaren zeilen verruilt de familie De Lange de boot voor een caravan, de Adria Action Sport. Nieuwe vrijheid, nieuwe vakantiemogelijkheden.
Lees meer
Winter kamperen – deel 2: essentiële aspecten
Winterkamperen vereist zorgvuldig propaan-beheer en betrouwbare winterbanden.
Lees meer
Winter kamperen – deel 1: de voorbereiding
De sleutel tot u op uw gemak voelen is het vertrouwen hebben om het erop te wagen, en hoe meer u weet, hoe beter.
Lees meer
Wanneer de Astella een verlangen krijgt naar Zuid-Engeland ...
Voor ons een van de mooiste bestemmingen: Zuid-Engeland. En na een pauze van drie jaar uit Engeland, moesten we gewoon terug. Zonder verder oponthoud vervroegen we onze reis ter gelegenheid van ons zilveren huwelijksjubileum en staan we al in Calais met onze Astella ...
Lees meer
Twee worden één - fulltime onderweg in een Adria motorhome
Wat doe je als je niet genoeg ruimte hebt in een Van, maar wel van vanlife houdt? Heel eenvoudig: je upgrade naar een motorhome! En dat is precies wat Isa en Sascha hebben gedaan ...
Lees meer
Van luxe zonvakantie naar verrassende eerste kampeerervaring
Deze zomer waren wij met de Adria Altea caravan op pad. Als gezin van drie met een dochtertje van 3 jaar oud, was het een heel avontuur. We zijn namelijk nog nooit met een caravan weg geweest. Ons dochtertje, Lauren, was helemaal in haar nopjes met het idee dat we op vakantie gingen met een soort rijdend speelhuis.
Lees meer
De middernachtzon achterna vanuit ons comfortabele huis
Toen de zonovergoten zomerdagen aanbraken, konden we de avontuurlijke vonk in ons niet weerstaan: op reis van de groene heuvels van Zuid-Zweden naar de grootsheid van de Lofoten-eilanden in Noorwegen. Onze trouwe metgezel? Een Adria Twin Sports Van, ons ticket naar vrijheid en avontuur.
Lees meer
Voor het eerst samen kamperen
Met een Adria Altea 552PK kamperen in de meivakantie. Half maart krijgen we van Adria Benelux de mogelijkheid om te gaan kamperen in een hagelnieuwe Adria Altea 552 PK. In ruil voor een goed verhaal …
Lees meer
Cornwall in de lente
Cornwall in de lente? Voor ons, zo’n beetje de mooiste tijd om een paar dagen een bezoek te brengen aan het zuidwesten van Engeland. Reis met ons mee!
Lees meer
Winter checklist
Het belangrijkste doel van het bezitten van een recreatievoertuig is om het hele jaar door avonturen te beleven. De winter kan een beetje een delicate periode zijn, maar als u enkele eenvoudige voorbereidende stappen neemt, kunt u uw caravan, motorhome of Van winterklaar maken en zorgeloos de wintervakantie doorbrengen.
Lees meer
Kleine caravans voor een grootse vakantie
Vergelijken we groot en klein, genieten de kleine modellen steeds meer voorkeur. Om precies te zijn, kleine caravans met een korte en compacte exterieur lengte en slaapplaatsen van 2 tot 4 personen. Vergeleken met grote caravans, bieden de kleine caravans veel voordelen.
Lees meer
Motorhomes met alkoof: een klassieker onder de motorhomes
Adria's eerste zelf ontwikkelde motorhome, de Adriatik, was een alkoof motorhome. Extreem populair in de jaren ‘80 en vandaag de dag nog steeds een populair type motorhome, vooral onder gezinnen.
Lees meer
Elektrisch kamperen!
Elektrische auto's hebben de toekomst - en zodra de Tesla geruisloos start bij Chris Gati en zijn gezin, hangt de Adria Adora 613 PK erachter. Elektrische kamperen .. het kan nu al.
Lees meer
Van een motorhome of van kunt u vaker genieten dan u denkt.
Lees meer
Coral XL: Gemaakt voor Dakar, ontworpen voor u
Een van de meest belangrijke ingrediënten voor een succesvolle Dakar deelname is de ondersteuning van een betrouwbaar en comfortabel reis- en verblijfsvoertuig. Voor het KTM Red Bull team is dat de Adria Coral XL.
Lees meer
Van, motorhome en caravan optimaal voorbereiden op de winterstalling
Het is tijd om de binnen- en buitenkant van uw Adria te verzorgen zodat de start van het volgende campingseizoen volgend jaar, vlot en soepel verloopt.
Lees meer
Met de Twin in het spoor van componisten
Lees meer
Stadstrip en bergavontuur met de Adria Twin
Een korte pauze van het dagelijks leven, een weekendtrip - gepland of spontaan - met het gezin of alleen.
Lees meer
Met Nala op ontdekkingsreis
Het avontuur van Nala en Marco. Op ontdekkingsreis met de Adria Twin Supreme 640 SGX.
Lees meer
10 tips voor een gezinsvakantie met de motorhome
Op vakantie met het hele gezin in een motorhome? Echt wel! Het voordeel van uw eigen motorhome is dat het eigenlijk een tweede huis is. Een vertrouwde omgeving voor iedereen, dus ook voor de kinderen. Bovendien heeft u altijd uw eigen spullen bij de hand en bent u flexibel als het gaat om reis en bestemming.
Lees meer
Motorhome modellen en klassen
"Welke motorhome types zijn er en welke past het best bij mij?" Wij helpen u graag op weg.
Lees meer
Is een caravan de perfecte accomodatie voor een familievakantie?
Niet dat we bevooroordeeld zijn, maar wij zeggen JA omdat ... zeker voor jonge gezinnen staat het op vakantie gaan met de caravan alweer hoog op de wensenlijst.
Lees meer
De Twin en de Elfstedentocht
In Nederland kent iedereen de Friese Elfstedentocht. De Elfstedentocht (in het Fries: Alvestêdetocht) is een bijna 200 kilometer lange schaatstocht over natuurijs die wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Vanwege de afstand en het heroïsche karakter wordt de Elfstedentocht ook wel "De Tocht der Tochten" genoemd.
Lees meer
Klaar voor het nieuwe kampeerseizoen!
De dagen worden langer, de zon laat zich meer zien en de temperatuur gaat langzaam maar zeker omhoog. De hoogste tijd om je motorhome, caravan of Van uit de winterstalling te halen. Hier lees je hoe je je kampeermiddel klaar maakt voor een nieuw seizoen.
Lees meer
Met de hond kamperen
Vakantie vieren met het gezin. En natuurlijk hoort de hond daarbij. Met een goed plan en degelijke voorbereiding wordt uw pauze van de drukte van alledag een ontspannen en plezierige tijd voor iedereen.
Lees meer
Overweegt u de aanschaf van uw eerste motorhome?
Motorhomes zijn populairder dan ooit! U vraagt zich wellicht ook af hoe een camper uw leven kan verrijken en uw vakantie dilemma's kan oplossen. Wij geven u een aantal zaken om over na te denken voordat u tot aankoop overgaat.
Lees meer
Ieder moment telt!
Het leven is makkelijk voor ons. We leven in onze camper. We kunnen gaan en staan waar we willen. Er gaat niets boven vrij kamperen. We kunnen kiezen en zijn dicht bij de natuur.
Lees meer
Een reis door de onweerstaanbare bergen in het Noorden van Noorwegen
Lees meer
Welke caravan, motorhome of van past bij u?
U overweegt de aanschaf van een eigen caravan, motorhome of van. Maar hoe bepaalt u welk type het best bij u past?
Lees meer
Om over na te denken bij het kopen van uw eerste caravan
Sinds de pandemie, is de interesse in kampeervakanties met de caravan enorm gegroeid. Kamperen met de caravan is weer helemaal terug!
Lees meer
Vier continenten. Twee wielen. Een stekker.
Wereldreiziger en fiets-fanaat, Hrvoje Jurić, op jacht naar een nieuw Guiness Book of Records; de wereld rond op een elektrische fiets. Ondersteund door een zeer speciale Twin van.
Lees meer
De voordelen van uw eigen caravan, motorhome of van.
Onze gemeenschappelijke wens om onafhankelijk te reizen, is waarschijnlijk nooit eerder zo acuut geweest. Hoe passend is het bezitten van een eigen caravan, motorhome of van in de huidige wereld?
Lees meer
Waarom kamperen met een Adria?
Er zijn vele redenen om te kamperen met een Adria caravan, motorhome of Van.
Lees meer
Verwissel je luxe loft voor de Astella 904HP
Waarom genoegen nemen met een statisch thuis als je ook overal ter wereld kunt wonen?
Lees meer
Iedere Adria heeft onderhoud nodig.
Niet ver weg op vakantie, wel onderhoud. Hoe zit dat?
Lees meer
3 weken op pad met de Coral XL Axess
Influencer en blogger Hanna Mietz reisde 3 weken rond met de Adria Coral XL Axess 600 DP. Voor haar gaat er niets boven een campervakantie en is het de beste manier van reizen.
Lees meer
De eerste kampeervakantie in onze Altea 522 PK!
We zijn terug! Bergen zo ver als het oog kon kijken. Nieuw deze keer: we waren op pad met onze nieuwe caravan, de Adria Altea 552 PK voorzien van een Reimo Marina Air 390 voortent.
Lees meer
Motorhometrip naar Zwitserland
Op vakantie in Corona-tijd. Hoe alternatieve plannen uitmonden in een onvergetelijk en vooral onverwacht avontuur.
Lees meer
De voordelen van kamperen in eigen land.
Lees meer
Impressum Juridische noot Cookies Adria Garantie Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.